Annonce
Randers Onsdag

Tillykke og stort skulderklap til de frivillige - nu er banen kridtet op i Harridslev

Politikerne i Randers Byråd smed på mødet mandag eftermiddag i sidste uge fem millioner kroner oveni de fire millioner kroner, som de frivillige i Harridslev selv har samlet ind. Til næste år kan der etableres nye fodboldbaner og nye omklædningsfaciliteter i forbindelse med Kraftcenter Korshøj. Arkivfoto: Annelene Petersen

Randers: Der var stor ros til de frivillige i Harridslev og Albæk, da byrådet på mødet mandag i sidste uge frigav fem millioner kroner til Kraftcenter Korshøj i Harridslev.

Pengene skal bruges til at få sat skub i etableringen af nye fodboldbaner på lejet jord overfor Korshøjskolen samt nye omklædningsfaciliteter. Arbejdet ventes at gå i gang om et års tid.

- Der har været en del bump på vejen. Jeg vil gerne sige tak til parterne i Harridslev og Albæk for, at der er fundet en løsning. Sagen skal nu igennem en planlægningsfase, og der skal laves lokalplan, sagde borgmester Torben Hansen (S).

Annonce

- Det her er en sag, det er svært at være uenig i. Det har vi ellers været nogle gange i byrådet. Der har været mange forhindringer, men nu er jorden lejet, og der er indsamlet fire millioner, så vi skal overholde vores del af aftalen, sagde Louise Høeg (V), der er formand for sundheds-, idræts- og kulturudvalget.

Kæmpestort tillykke

- Det er et lille men, at der skal gå et helt år med lokalplanlægning, men det er sådan, det er. Et stort fortsat held og lykke, understregede hun.


Når enden er god, er altid godt. Det var en lang og sej kamp, men nu er vi der.

Christina Kjærsgaard (V), byrådsmedlem


- Et kæmpestort tillykke. Jeg hørte om projektet første gang omkring kommunesammenlægningen, og de første tegninger lå der i 2009, sagde Anders Buhl-Christensen (V). Han påpegede, at der i årevis har været strid mellem landsbyerne i området på det sportslige område. Derfor er det positivt, at området nu er samlet omkring foreningerne og faciliteterne.

Annonce

Når enden er god..

- Når enden er god, er altid godt. Det var en lang og sej kamp, men nu er vi der, sagde Christina Kjærsgaard (V), der roste de lokale ildsjæle for ikke at give op.

- Det er godt, at folk nu kan komme i gang med projekterne.  Den indsats skal vi alle  anerkende. Vi politikere synes også, at vi har arbejdet meget med projektet, sagde Pia Moldt (S).

- Det er et eksempel til efterfølgelse, den ildhu de frivillige har vist for at samle penge ind, sagde Daniel Madié (K).

- Det er en fremtidssikring af idrætslivet. Albæk får også noget, som de siger, de kan leve med, så også tillykke til Albæk, sagde Mogens Nyholm (R).

Der er afsat 1,2 millioner kroner til etablering af outdoor faciliteter i Albæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Tegn på at du kan have rotter

Annonce