Annonce
Randers Onsdag

Tirsdalens skole vinder Mastermind Challenge

Unge fra forskellige skoler i Randers Kommune har arbejdet med udvikling af en app, der skal hjælpe Randers FC med at samle flere tilskuere på Randers Stadion. 36 unge har deltaget i projektet, og torsdag 28. november blev vinderholdet og den bedste idé kåret. Det blev Tirsdalens Skole, der løb med sejren. PR-foto
Annonce

Randers: I godt en måned har unge fra forskellige skoler i Randers Kommune arbejdet med udvikling af en app, der skal hjælpe Randers FC med at samle flere tilskuere på Randers Stadion. Forleden blev den bedste idé kåret, lyder det i en pressemeddelelse fra Randers Kommune.

Mastermind Challenge er et nyt samarbejde mellem Randers Ungdomsskole, Paderup Gymnasium, Randers Statsskole, Randers HF og VUC, Tradium og Randers FC, hvor 8. klasse-elever fra forskellige skoler i kommunen har deltaget i undervisning på alle ungdomsuddannelserne og arbejdet med en konkret problemstilling.

Udover selve programmering af appen har eleverne også arbejdet med markedsføring, idéer til merchandise og forslag til events.

36 engagerede unge har deltaget i projektet og Tirsdalens Skole løb med sejren og vandt præmien med en skitur i Hamborg sammen med Randers Ungdomsskole. Alle de deltagende unge vandt en VIP-dag på stadion, så ingen gik tomhændede hjem.

I dommerkomitéen sad underviserne fra de fire ungdomsuddannelser, direktør for Randers FC, Henrik Jørgensen og borgmester Torben Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Annette hjælper dyr i nød

Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce