Annonce
Randers Onsdag

To butikker åbner snart: Der lægges sidste hånd på Ønskehjørnet og Pejsecentrum

To nye butikker Ønskehjørnet og Pejsecentrum åbner i Rådhusstræde. Her ses ægteparret bag begge forretninger: Gitte og Jesper Lyngsdal. Foto: Annelene Petersen
Fredag 27. september slås døren op til to butikker i Rådhusstræde i Randers, nemlig interiørbutikken Ønskehjørnet og brændeovnsforretningen Pejsecentrum. Ægteparret Gitte og Jesper Lyngsdal arbejder på højtryk og glæder sig til at få åbnet.
Annonce

Randers: Der dufter af maling, sildebensparketten er nyrenset, og varerne er så småt ved at hobe sig op i baglokalerne. Ægteparret Gitte og Jesper Lyngsdal er i fuld færd med at gøre klar til at åbne deres respektive butikker, der ligger side om side i Rådhusstræde, Ønskehjørnet og Pejsecentrum. De afløser smykkeforretningerne Det Runde Hjørne og Silver House.

De to nye lejere har gjort det grove arbejde nu og mangler faktisk bare alt det sjove. At indrette og fylde butikkerne op og få gjort det hele indbydende.

- Her i Jespers forretning kommer der til at være et miljø af at være i et hjem. Der skal være en lænestol og et sofabord med nipsting på, så kunderne føler, at de kan se deres kommende brændeovn i hjemlige omgivelser, siger Gitte Lyngsdal om sit speciale, at indrette og gøre butikker indbydende.

- Og jeg kan sætte brændeovne op, lyder det fra Jesper Lyngsdal, der mener, at de to supplerer hinanden perfekt.

Begge glæder sig til fredag 27. september, hvor de åbner forretningerne.

I det tidligere Silver House åbner Jesper Lyngsdal Pejsecentrum. Foto: Annelene Petersen
Annonce

Herregud, var det ikke sværere

- Vi laver små konkurrencer, hvor kunderne kan vinde forskellige ting, og det går vi allerede i gang med nu, så man kan følge os på Facebook under Ønskehjørnet og Pejsecentrum, hvis man vil være med i konkurrencerne, siger Gitte Lyngsdal, der har taget tilløb, nærmest hele sit liv, til at blive selvstændig.

- Og jeg er der nu, hvor jeg tænker, Herregud, var det ikke sværere, og havde jeg vidst, hvor nemt det var, så skulle jeg have åbnet for mange år siden. Men det modnede mig at være butikschef i boligforretningen Room 8, og så er jeg jo ikke alene om det, min mand er her også, siger Gitte Lyngsdal, der kalder det en drøm, der nu går i opfyldelse.

Børnene er også så store, at de ikke står og råber på mor og far, så der er god tid til at hellige sig forretningslivet.

Gitte Lyngsdal skal passe begge forretninger om dagen, når hendes mand er ude at montere brændeovne.

- Vi låser fordøren i Pejsecentrum, og så henvises der i døren til at gå ind i Ønskehjørnet, hvis der er kunder. På den måde kan jeg passe begge forretninger, for vi begynder med kun at være os to, for at holde omkostningerne nede, siger Gitte Lyngsdal.

Annonce

Nordisk og factory

Hun vil føre varer fra to leverandører i Danmark, og ellers er varene fra Tyskland, Holland og Belgien. Sortimentet er møbler, lamper, brugskunst og chokolade, te og kaffe og andet, der kan puttes i en gavekurv af specialiteter.

Der er til butikken indkøbt en gammeldags købmandsdisk, der skal fungere som disk, og ellers vil møblementet være til salg i butikken.

- Det er sådan, man gør i dag i boliginteriørforretninger. Og det giver jo også god mulighed for at kunne skifte lidt ud, siger hun.

- Stilen bliver lidt a la den fra Room 8, men ikke noget med fransk eller spansk inspiration. Det bliver factory-stilen iblandet den nordiske, lyse stil og tilsat lidt romantik, siger Gitte Lyngsdal, mens parret viser rundt i de to butikker og de overraskende store og mange rum bagved.

- Kom med ud at se køkkenet, det er nærmest en balsal, siger Gitte Lyngsdal og viser ud i det rum, hvor hun og gemalen kan holde fælles, fagligt møde med hinanden.

I Pejsecentrum vil der blive forhandlet anerkendte mærker af brændeovne, indsatse, gaspejse, biopejse samt tilbehør. Jesper Lyngsdal hjælper kunden igennem med salg, vejledning og montering.

Gitte Lyngsdal har taget tilløb nærmest hele sit liv til at blive selvstændig, mens Jesper Lyngsdal har haft pejseforretning i mange år. Nu har de lejet sig ind ved siden af hinanden i Rådhusstræde. Foto: Annelene Petersen
Lidt råt til at pynte i haven. Foto: Annelene Petersen
Varene er begyndt at ankomme til Ønskehjørnet, de står og venter på hylder i baglokalet. Foto: Annelene Petersen
Der er også plads til den romantiske stil. Foto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Annette hjælper dyr i nød

Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce