Annonce
Randers Onsdag

Tradium åbner døren for fremtidens studieretninger

Mange unge besøgte Tradium, da uddannelsesinstitutionen holdt åbent hus. PR-foto
Der blev forleden snakket klima, e-sport og meget mere på Tradium, der åbnede dørene for kommende studerende.
Annonce

Randers: Tidligere på ugen lukkede Tradium dørene op til Åbent Hus. På Tradium HHX kunne interesserede blandt andet høre mere om den nye studieretning, People, Planet, Profit. På linjen skal de studerende arbejde med bæredygtighed. Eksempelvis skal de besøge virksomheder, der arbejder med grønne tiltag og teknologier.

Interessen for linjen var generelt stor, og der var mange gode spørgsmål. En besøgende ville eksempelvis gerne høre, om man skulle flyve på studietur, når man gik på studieretningen.

Men det var ikke kun på handelsgymnasiet, at erhvervsuddannelserne havde budt indenfor. Hos EUD-uddannelserne på Blommevej i Randers fremviste eleverne på blandt andet tømrer- og mureruddannelserne også deres håndværk og gav et indblik i, hvordan det er at gå på en erhvervsskole.

Annonce

Skills

Dermed varmede de op til DM i Skills i slutningen af ugen, hvor fire Tradium-elever deltager. Herudover skal vinderne af Skills Stafetten i Randers, eleverne fra 8.i på Nørrevangsskolen og 8.b fra Korshøjskolen, også dyste i den afgørende finale. Alt sammen sker 16. – 18. januar i Bella Center i København.

Erhvervsskolen Tradium udbyder en lang række ungdoms-, voksen- og efteruddannelser inden for det merkantile og tekniske område. Skolen beskæftiger cirka 460 medarbejdere og underviser 2900 årselever på syv adresser i Randers, Hobro og Pederstrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce