Annonce
Randers

Tre bud på aktiviteter for børn i vinterferien

Der er bålhygge og kriblekrable-safari på Randers Naturcenter i uge 7. PR-foto
Annonce

Randers: I skolernes vinterferie i uge 7 er der flere tilbud til børn og deres voksne i Randers og omegn. Her kommer tre bud:

På Randers Naturcenter er der fundet aktiviteter frem både inde og ude. Man kan for eksempel spille naturspil, der er noget med kranier, fødenet og kriblekrable-dyr. Der er også en udstilling med de kloge kragefugle, og man kan tage på tur i Gudenåengene med kikkert og fuglebog. Randers Naturcenter tænder desuden op i bålet, så tag gerne en madpakke med som skal varmes over bål. Det sker 10.- 13. februar klokken 10-14.

I forbindelse med den igangværende særudstilling med værker af Randers-kunstner Judith Damgaard Nielsen er GAIA Museum klar med en gratis kreativ workshop for børn i vinterferien. Man kan her prøve kræfter med at male, tegne eller lave gipsrelieffer. Workshoppen finder sted tirsdag, onsdag og torsdag i uge 7 klokken 10.30-13.30. Det kræver ikke tilmelding.

Man kan også opleve vintersjov for hele familien på skøjtebanen på Jens Otto Krags Plads. Banen er åben mandag til fredag fra klokken 13-20 og i weekenden fra klokken 10-18. Søndag 16. februar klokken 10-11 står frivillige instruktører klar til at lære hele familien at stå på skøjter. Det et gratis at deltage i "søndagsleg på is for familier", men det kræver tilmelding på 8643 8688 .

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Annette hjælper dyr i nød

Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce