Annonce
Randers Onsdag

Trine Gadeberg: City Singler er plathed, der appellerer til alle

Når City Singler 4. oktober går på scenen i Værket med showet "Gammel vin på nye tasker"er det blandt andet med et nummer, hvor kostymet til dels består af rødvinsglas med indhold. Trine Gadeberg er her flankeret af Anne Sofie Espersen (tv) og Kaya Brüel (th). Pr-foto
Trine Gadeberg og de øvrige City Singler gæster Værket 4. oktober med showet "Gammel vin på nye tasker", der på humoristisk vis tager fat på emner som blandt andet at være svigermor, overgangsalderen og at skulle syes hele vejen op efter en fødsel.
Annonce

Randers: 4. oktober kan City Singler opleves på Værket. City Singler består af Kaya Brüel, Anne Louise Hassing, Anne Sofie Espersen og Trine Gadeberg.

Showet har titlen "Gammel vin på nye tasker", og Trine Gadeberg fortæller, at det er en henvisning til, at fordi det er ti år siden, City Singler for første gang så scenelyset, så har en håndfuld af singlernes største hits fået nyt liv og er kommet med i årets show i en moderniseret udgave.

- Men lagt størstedelen af showet består af helt nye numre, pointerer hun.

Da kvinderne lavede det første show for ti år siden, var det med fokus på emner som amning, at være nye forældre samt det at få en svigermor.

- Den fase i livet er vi forbi nu. Jeg er fyldt 50 år, så jeg kommer ikke til at amme foreløbig, siger Trine Gadeberg og griner.

- Til gengæld giver vores nye show et udmærket indblik i overgangsalderen samt hvordan det nu er mig, der er min datters kæreste irriterende svigermor - nej så forfærdelig synes jeg nu ikke, jeg er, tilføjer hun.

Annonce

Med humor som grundstamme

Det var Trine Gadeberg, der i sin tid tog initiativ til City Singler, som siden har været hendes hjertebarn. I årenes løb har været flere udskiftninger blandt singlerne, og selv om fokus også har ændret sig, så er den humoristiske grundstamme stadig intakt.

- Dengang som nu synes jeg, det bliver sjovest, når man sætter sig selv i klaskehøjde, også når det er for at skildre alvorlige historier. Livet er ikke kun en dans på roser, men når livet gør ondt, kan man fokusere på det lyse eller blive i mørket, jeg vælger det første. Også selv om jeg har haft et fucking lorteår, hvor min mand og jeg indenfor fire måneder begge mistede vores mødre, siger hun.

Trine Gadeberg har svært ved at fremhæve ét af numrene i "Gammel vin på nye tasker" som sin personlige favorit.

- Der plejer altid at være et nummer, som er sådan lidt arhhh og ikke rigtig kommer til at fungere. Sådan er det ikke denne gang, for en gangs skyld er de allesammen sjove.

- Men en af dem jeg holder særligt af er et spif på Lukas Grahams hit "7 years", hvor han beskriver, hvor skønt livet er i forhold til at være en knægt på 20 år. I min version handler det blandt andet om, hvordan jeg sprang, da jeg fødte min datter, så jeg måtte syes hele vejen op, siger Trine Gadeberg.

Annonce

Topløse med glas

Her på siden kan du se pressefotoet til "Gammel vin på nye tasker", og Trine Gadeberg bedyrer, at det var enten Kaya Brüel eller Anne Sofie Espersen, der fandt på det. Det var i hvert fald ikke hende.

- Men jeg var straks med på idéen, for det er da sjovt, siger hun og tilføjer, at fotoet også bliver brugt på scenen som en del af et nummer, hvor City Singlerne smider bh'en, mens de balancerer med og spiller på glas.

- Det er et rigtig sjovt nummer, siger hun og tilføjer apropos humor, at der ikke er forskel på, hvad der bliver grinet af i salen, hvad enten City Singler er på scenen i København eller i Vestjylland.

- Den plathed, vi kommer med, appellerer til alle. Og så vil jeg lige slå fast, at det ikke passer det med, at folk i Vestjylland ikke klapper.

Trine Gadeberg fortæller, at City Singler plejer at tage på turné med et nyt show hvert andet år og selv om den igangværende tur langt fra nærmer sig sin afslutning, så er de fire kvinder allerede begyndt at tale om det næste show.

- Der er simpelthen så mange emner, vi ikke har taget fat på og gjort grin med endnu, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce