Annonce
Randers Onsdag

Tvillinger har startet tømrerfirma sammen

Tvillingerne Nick Bjørn Sand (th.) og Kenneth Bjørn Sand er begge uddannede tømrere og startede 1. februar det fælles firma Tømrerfirmaet Brdr. Sand, der udfører alle opgaver indenfor tømrerfaget. Foto: Annelene Petersen
Nick Bjørn Sand og Kenneth Bjørn Sand har sammen etableret Tømrerfirmaet Brdr. Sand med firmaadresse i Dronningborg.

Dronningborg: Da tvillingerne Nick Bjørn Sand og Kenneth Bjørn Sand skulle vælge en uddannelse, blev det for begges vedkommende en uddannelse til tømrer.

- Ingen af os har været i tvivl om, at vi skulle være håndværkere, for vi kan begge godt lide det at være udendørs, bruge hænderne og få brugt noget energi, siger Nick Bjørn Sand.

De kriterier kan opfyldes af flere fag, men det var ikke en tilfældighed, at det blev til netop tømrerfaget.

- Det er det mest alsidige. Som tømrer kommer man ud og laver forskelligt, så der er mere variation i tingene, forklarer Nick Bjørn Sand.

Efter endt læretid arbejdede tvillingerne i nogle år hver for sig som ansatte i forskellige firmaer, men 1. februar fik de samme chef, nemlig dem selv, da de etablerede Tømrerfirmaet Brdr. Sand på adressen Mejlgårdsvej 1 i Dronningborg.


Desuden giver det mulighed for noget mere frihed, når man er to om det, end hvis man er alene.

Nick Bjørn Sand, medindehaver af Tømrerfirmaet Brdr. Sand


Firmaet udspringer af en fælles drøm om at prøve at stå på egne ben uden at skulle være hinandens konkurrenter.

- Desuden giver det mulighed for noget mere frihed, når man er to om det, end hvis man er alene, siger Nick Bjørn Sand, der tilføjer, at firmaet indtil videre har levet op til drømmen.

- Det går fint og som forventet. Vi passer os selv og kan selv bestemme, hvornår vi møder og går hjem, siger han.

- Men det er da kommet lidt som et chok med alle de ting, man som selvstændig skal have styr på med hensyn til forsikringer, stiftelse af firmaet og sådan noget. Det er ikke noget, man lærer under uddannelsen, fortsætter Nick Bjørn Sand med et smil.

Opgavemæssigt er Tømrerfirmaet Brdr. Sand leveringsdygtig i alt indenfor tømrerfaget, inventaropgaver samt montage.

Nick Bjørn Sand fortæller, at det ikke har været svært at starte firma midt i coronatiden.

- Der er mange, der har ringet med opgaver rundt om i Randers, så det går helt fint, men der er da stadig plads i ordrebogen til mere, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce