Annonce
Randers Onsdag

Ungdomsskolen op i fart igen

Der igen mulighed for at køre motorcross eller på Bo-cart i Hadsund
Efter den ufrivillige corona-nedlukning er flere ungdomsklubber tilbage på banen.
Annonce

RANDERS: Flere ungdomsklubber i Randers har nu åbnet igen efter corona. Dog i en anden form end tidligere. De fleste aktiviteter afholdes udenfor, hvor bål, sæbebobler, kongespil og vandkamp har været nogen af aktiviteterne.

Nedlukningen på grund af coronaen ramte alle hårdt  - ikke mindst på de unge i kommunen. De skulle netop i marts måned have nydt de sidste par klubaftener i ungdomsklubberne sæson 2019-20. Flere skulle have de sidste afgørende timer i knallert undervisning inden køreprøven til knallertkørekortet. Og alle de forskellige hold måtte aflyses.

Flere unge er nu i fuld gang med at få deres længe ventede knallertkørekort.

Ungdomsskolens maritime hold har også været i gang på vandet med flere skoleklasser, og i uge 27 vil der hver dag være vandsjov på fjorden med forskellige destinationer langs fjorden.

Og til dem, der har benzin i blodet, er der igen mulighed for at køre motorcross eller på Bo-cart i Hadsund i uge 27. Derudover er der træningshold og wellness hold

Og så har Ungdomsskolen igen i år hold i uge 27 og 32 i aktiv ferie. Her vil Ungdomshuset summe af liv når der er fart på det kreativt værksted og bagning i køkkenet.

Inden skolestart vil en ny folder lande i alles postkasser i kommunen med tilbud til alle unge mellem 13 og 18 år. Og til september starter alle 12 ungdomsklubber op igen til en sæson med fart på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce