Annonce
Randers Onsdag

Verdo åbner fibernettet i samarbejde med OpenNet: Brugerne får flere valgmuligheder

Verdos kunder i Randers og Hobro kan se frem til en større valgfrihed, når samarbejdet med OpenNet rulles ud til efteråret. Pressefoto
Fremover vil fibernet-kunder hos Verdo frit kunne vælge mellem alle digitale udbydere.

RANDERS: Nye tjenesteudbydere ventes at kunne levere indhold til kunderne på Verdos fibernet i Randers og Hobro først på efteråret.

- Verdo går med i det nye OpenNet-samarbejde, hvilket betyder, at vores kunder fremover vil kunne vælge frit mellem alle udbydere af digitale løsninger - for eksempel vil vores net ikke længere være begrænset til at levere Stofas tv-pakker, siger Morten Birch, der er divisionsdirektør i Verdo.

Det betyder blandt andet, at kunderne ikke behøver at skifte til en anden leverandør af fibernet, hvis de ønsker en anden tv- eller internet-løsning i hjemmet.

Dermed forventer Morten Birch også, at Verdo får flere kunder end deres nuværende 25.000 husstande i Randers og Hobro.


Verdo går med i det nye OpenNet-samarbejde, hvilket betyder, at vores kunder fremover vil kunne vælge frit mellem alle udbydere af digitale løsninger

Morten Birch


- Kunderne kommer til at betale det, som de enkelte udbydere kræver for deres service - det kommer egentlig ikke Verdo ved. Men får vi som forventet flere brugere af vores fibernet, vil vi naturligvis også tjene flere penge til virksomheden, siger Morten Birch.

I og med at de digitale løsninger centraliseres, forventer divisionsdirektøren også, at den pris, kunderne bliver opkrævet, vil blive mere og mere ens.

Med OpenNet-aftalen ser Morten Birch, at Verdo hopper ind i den digitale fremtid, som reelt er uundgåelig.

- Og at det nu engang er den vej, udviklingen peger, betyder også, at vores nuværende samarbejdspartner, Stofa, er helt med på idéen.

Annonce

Styrket digitalisering

- Samtidig tager vi hul på en større opgradering af vores fibernet, så vi i fremtiden kan tilbyde kunderne endnu højere hastigheder til streaming og internet. Tilsammen giver åbning af fibernettet og højere hastigheder en mere attraktiv infrastruktur, hvor flere privatkunder og virksomheder får mulighed for selv at vælge, hvor de ønsker at købe deres internet og tv uden at gå på kompromis med teknologien. På den måde bidrager vi også til at styrke digitalisering i lokalområdet, siger Morten Birch.

For fibernetejere giver samarbejdet med OpenNet mulighed for at opnå en højere udnyttelse af deres eksisterende net uden selv at skulle investere i at etablere en grossist-platform

OpenNet

OpenNet blev stiftet i 2018 af energiselskabet Norlys med henblik på at etablere en fælles uafhængig indgang til fiberselskabernes åbning af nettene.

OpenNet har som mål at samle branchen i en fælles løsning og har allerede formidlet aftaler med fibernettene hos Nord Energi, Thy-Mors Energi, RAH og Norlys, samt med tjenesteudbydere som Altibox, Telenor, TDC/YouSee, Hiper, Boxer, Stofa, Fibia, Bolig·Net, Kviknet og Fastspeed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Metalsangkor mangler sangere

Randers Onsdag

Coronaramt sangkor fylder 70

Randers Onsdag

Nu vil Gitte nørde endnu mere

Annonce