Annonce
Randers Onsdag

Vesterbakkeskolen er klar til Special Olympics

Vesterbakkeskolens fodboldhold skal deltage i Special Olympics i Silkeborg i maj måned. Holdet har vundet en konkurrence i Djurslands Bank om nyt spillertøj, så alle nu er godt klædt på. Bankrådgiver Kathrine Fisker ses yderst til venstre. PR-foto
Annonce

Randers: Vesterbakkeskolens fodboldhold har vundet en konkurrence i Djurslands Bank om nyt spilletøj. Skolens fodboldhold er derfor godt klædt på til skolefodboldturneringen Special Olympics, som finder sted i maj måned.

Der er ingen tvivl om, at der skal ens spilletøj til, når man skal deltage i en stor fodboldturnering. Vesterbakkeskolens fodboldhold blev da også glade for at vinde spillertøjet.

- Jeg synes, det er rigtigt dejligt at få lov til at overrække nyt spillertøj til disse glade børn og unge fra Randers, som alle elsker at spille fodbold. I Djurslands Bank gør vi meget for breddeidrætten, og en skoleturnering som Special Olympics sætter børn med særlige behov i fokus, og netop derfor er det jo rigtigt skønt, at Vesterbakkeskolen blev en af vinderne, siger Kathrine Fisker, rådgiver i Djurslands Bank i Randers.

Holdet fra Vesterbakkeskolen har tidligere vundet medaljer i skoleturneringen, der finder sted i Silkeborg i maj måned, og i år vil deltagerne altså være iført det nye spillertøj på banen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce