Annonce
Randers

Vinterferie på biblioteket

Trolderose og Trommelise kan opleves på biblioteket i Randers i vinterferien. Pressefoto
Annonce

RANDERS: Børnebiblioteket i Randers gør sit for, at ingen behøver at kede sig i vinterferien og lokker børn og deres voksne med et bredt ferieprogram.

Onsdag optræder Det Fortællende Teater med teaterforestillingen I guder!, og samme dag er det retrodag på biblioteket, hvor den står på arkadespil og klassisk 1980'er-nostalgi.

Et højdepunkt er torsdag, hvor man kan opleve Lille sky - en poetisk musikfortælling med Trolderose og Trommelise.

Omdrejningspunktet i musikfortællingen er en lille sky, som er forsvundet. Det var efter et skænderi med solen, at den forsvandt. De to piger Trolderose og Trommelise savner lille sky. Deres klokketræ er visnet, og de har ingen steder at søge ly for solens varme stråler. De prøver med musik, sang og dans at kalde lille sky hjem. En dag forstår lille sky, at den er livsnødvendig, og den finder mod til at vende tilbage. Det er musikerne Stine Michel og Christine Dueholm, der denne dag tryllebinder de 3-8 årige.

Derudover er der forskellige workshops i løbet af ugen, hvor man blandt andet kan lave perleplader, tryllestave, fingerdukker i filt og pottemonstre. Lørdag i ferien er der højtlæsning for hele familien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce