Timothy Ibbitson, indehaver af Temper Chokolade, vil fra april tilbyde chokoladekurser, hvor man kan lære teknikken bag velsmagende og flot chokolade.
Copy link address
Rene Aunsbjerg Fogh , ran@ugeavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Sofie Toft Bertelsen var en af de unge fra Esbjerg Ungdomsskole, som lærte teknikken i at lave kvalitetschokolade, og Timothy Ibbitson vil gerne lære den teknik til endnu flere. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
De unge var selv med til at gøre de fyldte chokolader færdige og få dem ud af formene. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Jens Jakob Lindeberg Stubkjær var en af de unge fra Esbjerg Ungdomsskole, som lærte teknikken i at lave kvalitetschokolade. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
De unge valgte alle deres flotteste stykke chokolade, som Timothy Ibbitson fik. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Efter chokoladerne var færdige, skulle alle smage på dem, og det gav til sidst mange af de unge ondt i maven. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Timothy skulle forevige de flotte chokolader, som de unge havde kreeret. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Chokoladerne smagte dog ganske godt. -
De unge var selv med til at gøre de fyldte chokolader færdige. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Det blev til både flotte chokolader og flødeboller, da de unge var på chokoladekursus. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Timothy Ibbitson vil lære teknikken i at lave kvalitetschokolade fra sig, og det har han allerede gjort til en række unge fra Esbjerg Ungdomsskole. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
De flotte chokolader skulle selvfølgelig også foreviges. -
Ellis Yirumuhr Larsen var en af de unge fra Esbjerg Ungdomsskole, som lærte teknikken i at lave kvalitetschokolade. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
De unge var selv med til at gøre de fyldte chokolader færdige og få dem ud af formene. Foto: René Aunsbjerg Fogh -