Annonce
Ugeavisen Ribe

Økonomichefen har været med i udviklingen af Lynddahl

56-årige Jens Feddersen har 25 års jubilæum har Lynddahl 8. december. Foto: Bo Maimburg
Jens Feddersen har været økonomichef i 25 år i den store lokale produktionsvirksomhed, Lynddahl.
Annonce

Ribe: Inden Jens Feddersen blev ansat som økonomichef hos Lynddahl, kendte han allerede stedet, da han kom der i sin egenskab af revisor. Han kendte derfor kulturen på forhånd, og han kom til et sted, han allerede fra start kunne lide at være.

- Jeg havde allerede inden, jeg blev ansat, et tæt samarbejde med Jenny Lynddahl, som dengang sad med hele økonomien. Da de købte en plastvirksomhed i Brande, havde de brug for en økonomichef, og det job var jo lige noget for mig, siger Jens Feddersen.

Han blev ansat af de daværende indehavere, Jenny og Bjarne Lynddahl, og siden er det jo som bekendt sønnen, Rasmus Lynddahl, der har overtaget roret.

Og Jens Feddersen har været glad for at være i den store lokalt forankrede virksomhed under både far og søn.


Det har været rigtig spændende at være en del af de seneste fem års udvikling af Lynddahl. Rasmus har sat en masse spændende ting i gang, og virksomheden er virkelig inde i en rivende udvikling.

Jens Feddersen


- Lynddahl har altid været og er stadig en rigtig god arbejdsplads, og jeg nyder meget at være en del af den gode ånd der er i virksomheden. Der er masser af udfordringer i jobbet, siger Jens Feddersen.

- Det har været rigtig spændende at være en del af de seneste fem års udvikling af Lynddahl. Rasmus har sat en masse spændende ting i gang, og virksomheden er virkelig inde i en rivende udvikling. Man er jo som økonomichef en central del af alle de projekter, og det har været både spændende og udfordrende.

Annonce

Aktiv i fritiden

Når Jens Feddersen ikke er på job er han aktiv ved både at gå og cykle lange ture. Og så bliver der tid til en masse frivillige gøremål.

Jens Feddersen

Jens Feddersen er 56 år gammel, gift og parret har tre børn der alle er flyttet hjemmefra.

Han er oprindelig fra Høm, har senere boet i Roager, og nu han og konen bosiddende i Tangekvarteret. Han er uddannet revisor, og han har i 25 år været økonomichef hos Lynddahl.

- Jeg har altid været med i de foreninger, hvor mine børn har været aktive, for det mener jeg bare, at man skal. Jeg har dog også været med til at udvikle hallen i Roager, forsamlingshuset i Spandet og flere andre gode aktiviteter. Det er altid spændende at deltage i et frivilligt arbejde, og man tager altid beriget hjem fra en god indsats, siger Jens Feddersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce