Annonce
Ugeavisen Ribe

2. divisions håndbold vender tilbage til Ribe HK

Ribe HK’s sportschef, Teddy Barrett, ser frem til, at Ribe HK igen har sit eget damehold, der i den kommende sæson spiller i 2. division. Foto: Bo Maimburg
Ribe Håndboldklub kan fremover præsentere håndbold på højt plan, idet klubbens damer næste år spiller i 2. division.

Ribe: De seneste to sæsoner har Ribe HK haft et holdfællesskab med Skovlund Ansager HK omkring et senior damehold.

Efter en stærk sæson har førsteholdet sikret sig oprykning til 2. division, mens det desværre ikke lykkedes for jyllandsserien at sikre sig oprykning.

Samarbejdet med Skovlund Ansager slutter med udgangen af denne sæson.

Annonce

- Det lykkedes desværre kun for vores 3. divisionshold at rykke op. Det er naturligvis super ærgerligt, at vi ikke sikrede oprykning med begge hold, så både vi og Skovlund Ansager kan præsentere divisionshåndbold i næste sæson, siger Teddy Barrett, der er sportschef og næstformand i Ribe Håndboldklub.

I samarbejdsaftalen mellem klubberne har der været aftalt en frekvens for, hvor ofte der skulle trænes og spilles kamp i henholdsvis Ansager og Ribe.

- Vi gik ind i samarbejdet for at skabe et stærkt trænings setup for vores mange dygtige unge spillere, men vi måtte konstatere, at afstanden mellem Ansager og Ribe skabte en for lang transport, hvilket har betydet, at for få Ribe-spillere har trænet med i Ansager. Den geografiske afstand mellem de to byer og to forskellige kulturer har bevirket, at vi ikke har fået den lim, der naturligt skal være mellem ungdomsafdelingen og seniorafdelingen. Det var et af vores klare mål, og derfor vælger vi nu at fortsætte vores seniorhold uden et holdfællesskab.

- Vi har en række unge talentfulde spillere, som rykker op fra U19 og allerede har erfaring med divisionshåndbold, som sammen med forstærkninger udefra kommer til at udgøre næste sæsons trup. Tillige er vi lige nu i dialog med et par træneremner, som kommer til at stå for divisionsholdet, siger Teddy Barrett.

Et rigtig godt samarbejde

Samarbejdet mellem Ribe HK og Skovlund Ansager har fungeret i to år. Ribe HK gik ind i samarbejdet, da de havde et 3. divisionshold, men for få spillere til at de ville kunne klare sig, og samtidig stod Skovlund Ansager med et jyllandsseriehold og en spillertrup, der ville kunne begå sig i 3. division.

Henrik Clausen, der er formand for Ribe HK, ser frem til at få holdet hjem igen.

- Jeg glæder mig over, at vi nu igen kan se vores seniorpiger træne og spille alle hjemmekampe i Ribe Fritidscenter. Samtidig vil jeg gerne takke spillere og ledere fra Skovlund Ansager for samarbejdet i de forløbne to sæsoner. Vi har i Ribe HK udviklet vores ungdomsafdeling markant, og vi har på både pige- og drengesiden skabt en stærk bredde og nogle talentfulde spillere. Vi kan nu tilbyde dem divisionshåndbold på seniorniveau, siger Henrik Clausen.

Annonce
Ugeavisen Ribe

Damefodbolden blomstrer i Ribe/Hviding: Talentfulde spillere vender hjem og bliver udfordret af stærkt trænerteam

Annonce
Ugeavisen Ribe

Nu kan alle flygtninge komme gratis på museum: Der er fribilletter til alle uanset, hvor de kommer fra

Annonce
Ugeavisen Ribe

Et langt arbejdsliv slutter: Nu skal domprovsten genopdage sig selv

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Intet mindre end et scoop: Langgaards flygel fra 1890 er kommet hjem

Ugeavisen Ribe

Ribe er et knudepunkt for erhvervsbiler: Alle byens bilhandlere deltager i stor erhvervsbil-dag

Ugeavisen Ribe

Efter fire års pause: Vadehavsdagen vender tilbage til Darum

Ugeavisen Ribe

Lokale ildsjæle står sammen om deres forening og fest

Ugeavisen Ribe

For 52 år siden blev de smedet sammen: Nu bliver byfesten også til jubilæumsfest

Ugeavisen Bramming

Kommunen er snart klar med strategisk varmeplan

Ugeavisen Ribe

Øl, fest og hornmusik for fuld knald til tilbagevendt Tulipanfest: Nu lurer ny rekord i luften

Ugeavisen Ribe

Kong Christian til hest lavet af 30.000 servietter: Tulipankongerne fra lille landsbysamfund sejrede igen igen, som de har gjort stort set hvert år siden 1992

Annonce