Annonce
Ugeavisen Ribe

57.000 følger instragrammer fra Ribe: Ane Louise Reimer har succes med opslag fra hendes hverdag

Der er masser af liv og glæde i Ane Louises billeder, og hun bruger også jævnligt hendes børn. Privatfoto
Med små opdateringer fra hendes hverdag og livet som mor til fire har Ane Louise Reimer fået stor succes. Hun har masser af følgere, og hun lever sågar af det.

Ribe: Ane Louise Reimer er en lokal instagrammer, der følges af godt 57.000 mennesker, og den sympatiske og nærværende kvinde, der står bag, er egentlig bare ærlig og sig selv.

Hun fik for tre år siden en agent, der sikrer kontakter til virksomheder, og i dag har hun så stor succes, at hun nu har ansat en personlig assistent, som hjælper hende med at sikre, at hun får det rigtige budskab ud til hendes følgere.

Og hvem er hun så – hende Ane Louise Reimer?

Annonce
Ane Louise (t.h) har ansat Louise Birk som assistent, som hjælper hende med at få styr på planlægningen af Instragram opslagene. Foto: Bo Maimburg

- Jeg er et socialt menneske, jeg er betænksom, loyal og glad, og jeg er nok lidt af en humørspreder. Jeg kan også godt lide at være helt mig selv, men det er godt nok sjældent, at det sker. Vi ses nærmest hver weekend med familie og venner, jeg elsker gæster, og jeg bruger gerne masser af tid på at lave mad og forkæle mine nærmeste, siger hun.

Der er aktivitet hele tiden på hendes Instagram profil, så der er masser af planlægning , som alt sammen sikrer, at hendes profiler bevarer populariteten.

At være instagrammer er for Ane Louise et familieprojekt. Privatfoto

- Det er klart, at mit privatliv og arbejde flyder sammen, men jeg kan godt finde ud af at holde fri sammen med mine børn eller sammen med Kenneth. Det er vigtigt, at jeg slukker telefonen,  når jeg er sammen med mine børn, for de ved jo, at jeg arbejder, når jeg er på telefonen. Jeg kan selvfølgelig blive inspireret til at poste et billede, når jeg har fri - men heller ikke mere end det.

Det startede som Lille snefnug

Ane Louise Reimer har grønlandsk oprindelse. På grønlandsk hedder hun Aputinnguaq, der på grøndlandsk betyder Lille snefnug, og det var under det navn, hun startede hendes karriere på Intragram. Og derfra er det lille snefnug blevet til en stor snebold.

Hun er også en rigtig god ambassadør for Ribe. Privatfoto

- Efter et par år, hvor min profil udviklede sig i den rigtige retning, fik jeg en agent, som fik til opgave at sælge mig ind til nogle kampagner, og hun opfordrede mig til at droppe navnet Lille snefnug, da folk ikke forstod meningen med det. Og så gik det pludselig stærkt.

- Jeg er gået fra 20.000 følgere til flere end 57.000 følgere, og det vokser med omkring 1.000 om måneden, og det er jeg da ret godt tilfreds med.

Ane Louise kan skabe stemninger, og hun har blik for at se de bedste steder i Ribe.

Hendes agent sørger for, at sælge hende ind til kampagner hos store bands, og virksomheder som Zendium, Stylepit, Ilva og Bilka er faste kunder. Hun bliver også solgt ind til store kampagner med VisitDenmark og Netflix. Hun har rent faktisk så meget i kalenderen, at hun ikke behøver mere det næste års tid.

- Jeg har ikke en drøm om at få mange flere følgere, for hvis det var min drøm, kunne jeg bare lave en masse konkurrencer. Jeg vil meget hellere værne om de følgere, jeg har, for jeg har de rigtige følgere, og dem der involverer sig i det, jeg laver.

Annonce

Krævende opgaver

Ane Louise sætter pris på, at hun har en agent, der sørger for at sælge mig ind til forskellige opgaver.

- Jeg er den hjælpsomme type, der er alt for flink til at kunne sælge, men min agent er den dygtige og den hårde forretningskvinde, og hun er virkelig professionel. Det passer perfekt, at hun har den rolle, for så er det jo ikke mig der bliver ”bussemand”.

- Det er gået så stærkt opad, og folk forstår slet ikke, hvor meget der er i det. Men når man når ud til mange flere end 50.000 følgere, er der en pris på alt. Jeg bliver stort set hver dag kontaktet af både små og store virksomheder, der vil lave aftaler med mig. Men jeg har store kontrakter i hus, og der er styr på min kalender, så jeg har nok at se til, siger Ane Louise, der fremhæver, at hun er en del af et stort agentur, som er en del af årsagen til hendes succes.

Annonce

Hele familien er med

Når man som Ane Louise er professionel instagrammer, kræver det naturligvis opbakning fra hele familien.

- Da jeg sagde mit job op og startede min professionelle Instagram karriere, sagde jeg til Kenneth, at jeg ikke kunne gøre det, uden at han og børnene skulle være en del af det. Vi er sammen om det, og Kenneth er altid med på at deltage på den ene eller den anden måde. Børnene er også med, men jeg sørger altid for, at de deltager på en helt naturlig måde. Når jeg har en opgave, hvor børnene skal deltage, venter jeg på, at de er klar, og jeg presser dem aldrig, så det skal være den dag, de er helt ovenpå.

- Min ældste datter og min ældste søn siger indimellem fra, og jeg spørger dem altid, om jeg må bruge dem. Min ældste datter synes jeg er sygt pinlig indimellem ligesom alle andre døtre, men jeg tror også, at det hjælper, at veninderne siger ”hvor er din mor bare megasej” når de ser det, jeg poster, fortæller Ane Louise.

Ane-Louise og resten af familien oplever, at de bliver genkendt over alt.

- Da jeg var på cafe i sidste uge i Ribe, var der en ung pige, som helt diskret sagde ”jeg følger dig på Instagram” og det er naturligvis dejligt. Men der er også folk, der går meget tæt på. Der var engang en kvinde, der skrev, at ”I ser altid glade ud. Kan det virkelig passe at det er sådan” og en anden skrev ”Du ser presset ud”. Jeg får rigtig mange kommentarer, som jeg skal forholde mig til, og det er naturligvis noget, der tager energi. Men jeg glæder mig over, at langt de fleste kommentarer er positive.


Min ældste datter og min ældste søn siger indimellem fra, og jeg spørger dem altid, om jeg må bruge dem. Min ældste datter synes jeg er sygt pinlig indimellem ligesom alle andre døtre, men jeg tror også, at det hjælper, at veninderne siger ”hvor er din mor bare megasej” når de ser det jeg poster.

Ane Louise Reimer


Annonce

Ærlighed og gode billeder

Hun er ikke i tvivl om, hvad det er hun kan.

- Jeg er god til at se ting for mig og få det til at se godt ud. Når jeg har sat min kreative hånd på de opgaver, jeg får, kan jeg mærke, at virksomhederne bliver tilfredse og glade for det, jeg leverer. Jeg er god til at finde de rette vinkler, jeg tager gode fotos, og det ser altid godt ud det jeg laver. Jeg er ærlig, jeg er nede på jorden, og det sælger. Det er jo ikke så ringe, når jeg får 200 kommentarer til en reklame for tandpasta - det er virksomhederne i hvert fald godt tilfredse med.

Kort om Ane Louise Reimer

Ane Louise Reimer er 30 år gammel, mor til fire og hun bor sammen med Kenneth. Hun er født og opvokset i Føvling, hun har boet i Gredstedbro, men hun er nu flyttet til Ribe.

Hun er uddannet frisør, og hun har de sidste tre år været selvstændig instagrammer. Ane Louise har været på Instagram siden mediets barndom i 2012, og hendes profil hed de første mange år Lille snefnug, som er det hendes grønlandske navn betyder. I dag går hun på Instagram under sit eget borgerlige navn.

Hendes følgerne er vilde med at se hendes dagligdag og hvordan virkeligheden er som mor til fire.

- Jeg er megakritisk og perfektionistisk, og jeg tænker meget over, hvad der kommer og hvornår det kommer på Instagram. Jeg ligner ikke andre instagrammere, men jeg er god til at gøre mig selv unik. Og så tror jeg bare, at jeg har noget medfødt. Det har altid været mig, der knipsede løs, når vi lavede noget, da vi var unge.

Annonce

De skarpe og korte

Giv mig tre ord der beskriver dig selv?
- Kreativ, hjælpsom og udadvendt

Hvad er din største drøm?
- Jeg lever i nuet, og jeg tænker ikke så meget over fremtiden.

Hvad er du god til?

- jeg er god til at se ting og få ting til at passe sammen.

Hvad er din største last?

- Jeg er overtænker og måske en smule bekymret. Jeg tænker altid det værste.

Hvad kan du bedst lide ved at bo i Ribe?

- Jeg er vild med at være flyttet ind midt i byen, og jeg elsker, at jeg ikke kender alle, når jeg går ud af døren.

Hvis vi to skal bruge resten af eftermiddagen sammen, hvad skal vi så lave?

- Jeg har lige været ude at ride, og det tror jeg, at vi skal gøre sammen for det er en både god og sjov oplevelse. Bagefter skal vi spise en brunch sammen på en af byens restauranter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce