Annonce
Ugeavisen Ribe

AB Catering giver 50.000 kroner til legeplads i Ribe

Søren Johansen og AB Catering har doneret 50.000 kroner til legeplads projektet ved Ribe Fritidscenter. Foto: Bo Maimburg
Der er kommet en flot donation fra den lokale afdeling af AB Catering til legeplads projektet ved Ribe Fritidscenter.
Annonce

Ribe: AB Catering har valgt at give 50.000 kroner til den kommende store legeplads, der går under navnet ”Ribe Historie og Aktivitetspark”, der jo som bekendt skal placeres tæt ved Ribe Fritidscenter.

Det er direktør Søren Johansen, der har bevilget pengene, og han er imponeret over projektet.

- Vi har valgt at donere 50.000 kroner til projektet, da vi som virksomhed dermed kan være med til at støtte Ribe by med at realisere endnu en attraktion. Det vil gøre noget godt for byen og for vore kunder i byen, og jeg glæder mig samtidig også over, at legepladsen er til glæde for vores medarbejdere, der er bosat i området, siger Søren Johansen.


Vi har valgt at donere 50.000 kroner til projektet, da vi som virksomhed dermed kan være med til at støtte Ribe by med at realisere endnu en attraktion.

Søren Johansen


- Det er et stort beløb, og det skal ikke ses som et almindeligt sponsorat, men derimod en donation for at sikre Ribe som et godt sted at bo og bosætte sig, så vi også i fremtiden kan få gode medarbejdere. Samtidig er det en hjælp til vore gode kunder i byen, for jeg tror, at det vil trække folk til byen eller måske lige få turisterne til at blive en dag mere, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce