Annonce
Ugeavisen Ribe

Advokatfirma tilbyder individuel temadag

Ribe: Penta Advokater holder løbende foredrag om testamente og fremtidsfuldmagt, men denne gang er foredraget udskiftet med en covid-19-tilpasset løsning.

Med covid-19 er afstandskravet blevet en del af vores hverdag. Det betyder, at mange virksomheder må udtænke alternative løsninger i forbindelse med afholdelse af arrangementer. Det gælder også Penta Advokater.

Den 12. november afholder advokaterne således temadag på kontoret i Ribe, hvor de åbner dørene for gratis, individuelle og uforpligtende møder, hvor man kan møde op og få afklaret ens eventuelle behov for en fremtidsfuldmagt eller et testamente.

- Der vil være tale om en individuel samtale med udgangspunkt i ens konkrete situation, hvor man kan få afklaret de spørgsmål, man er optaget af, eksempelvis i forhold til fordeling af arv. Hvis man har en samlever eller ægtefælle, anbefaler vi, at begge møder op sammen, hvis det er muligt, forklarer advokat Per Bovién Christensen.

Der er et begrænset antal tider, som tildeles efter først til mølle-princippet. Tidsbestilling sker på telefon 76 10 00 88 senest tirsdag den 10. november kl. 16:00. Samtalerne afholdes på Penta Advokaters kontor på Tvedgade 21, 1. i Ribe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce