Annonce
Ugeavisen Ribe

Aktiviteter i Ribe: Løberuter med reflekser i Tangeskov

Der er skabt en løberute i Tangeskov med reflekser i denne uge. Privatfoto
Der er skabt en god aktivitet i Tange Skov i vinterferien, med en løbe rute der er speciel for børnefamilier.

Ribe: Den lokale løbeentusiast, Danni Callesen, har lavet en ganske særlig løberute i Tange Skov. Ruten er på to kilometer, og den er henvendt til børnefamilier der trænger til en oplevelse i vinterferien.

- Jeg har markeret ruten med reflekser, og den starter og slutter ved parkeringspladsen ved transformatorstationen på Tangevej. Det er meningen, at børnefamilier kan tage derud sidst eftermiddagen og om aftenen i hele denne uge, og de skal lyse sig vej ved hjælp af lommelygte eller pandelampe. Man kan selvfølgelig også tage turen om dagen, men reflekserne er meget nemmere at finde i mørket, siger Danni Callesen der har skabt aktiviteten i samarbejde med DGI Sydvest.

- Der plejer jo at være mange aktiviteter for børnene i vinterferien, men det kan vi ikke i denne tid. Og det synes jeg er virkelig ærgerligt, og jeg vil med dette initiativ motivere familierne til en tur i skoven.

- Jeg havde 100 reflekser med ud i skoven - men hvor mange hænger der i træerne? Tæl dem, og i må gerne komme med jeres gæt på Facebook-gruppen “Gå-Marathon Ribe”, siger Danni Callesen.Der er rugbrød og rundstykker til den heldige vinder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce