Annonce
Ugeavisen Ribe

Alle er vilde med Roeds fotos

Lars Roed udstiller sine flotte fotos på Danhostel Ribe. Foto: Bo Maimburg.
Den lokale amatør fotograf, Lars Roed, udstiller i de næste måneder en stribe fotos på Danhostel.
Annonce

Ribe: Ripenseren Lars Roed har fået succes med sin passion for at fotografere Vadehavet og solnedgange i særdeleshed.

Man kan i øjeblikket se Lars' billeder, der er udstillet på Danhostel, og udstillingen indeholder blandt andet et foto, som har fået en pris i det anerkendte tidsskrift, Digital Foto.

Det er en salgsudstilling, hvor man kan købe billederne indrammet med passepartout, og billederne er virkelig populære.

Lars Roed har også lavet en hjemmeside og en webshop, hvor man kan købe billederne.

- Det har været rart at mærke, hvor mange der har kommenteret mine fotos, når jeg har lagt dem på Facebook. Så der er slet ingen tvivl om, at gode billeder fra Vadehavet er populære, siger Lars Roed.

Og der er mange mennesker, der har været henne og kommentere hans arbejde, når han er trasket ud i Vadehavet med masser af udstyr en sen aftentime.

- Det er klart, at det vækker opsigt, når man som jeg går ud i Vadehavet med et stort stativ og et kamera, der er lidt udover det sædvanlige. Og der er mange, der kommer og spørger, om det er mig, der tager de gode solnedgangsbilleder, der ligger på nettet.

- Jeg bor kun fem minutter fra Vadehavet, så med det samme vejret ser ud til at være egnet til fotos, tager jeg ud til Mandø Ebbevej og tager nye billeder, siger Lars Roed.

Mange har spurgt ham, hvilke filtre han bruger, eller hvad han gør ved dem i Photoshop, men der er ingen farvejusteringer eller andre special effects.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce