Annonce
Ugeavisen Ribe

Alzheimerforeningen søger indsamlere i Ribe

Gør som fireårige Nellie og hjælp Alzheimerforeningen ved at samle ind. PR foto
Annonce

Ribe: Lørdag 21. september samler Alzheimerforeningen ind til demensramte familier over hele Danmark mellem klokken 11.00 og 14.00.

Godt 89.000 mennesker lever med en alvorlig demenssygdom i dag, og det betyder, at godt 400.000 pårørende også er påvirket.

- Demens rammer hårdt. Når et menneske får demens, bliver hele familien ramt. Mange oplever, at hverdagen splintres i tusinde stykker, når man ser sin nærmeste langsomt forsvinde ind i glemslen. Men der er håb, for det er muligt at leve et godt liv med demens - det kræver blot den rette støtte og forståelse. Med pengene fra landsindsamlingen er vi med til at sikre, at mennesker med demens og deres pårørende får den støtte og rådgivning i hverdagen, der kan gøre livet med demens bedre. Og med støtte til forskningen kan vi holde liv i håbet om at finde en kur, siger direktør i Alzheimerforeningen, Nis Peter Nissen, i en pressemeddelelse.

Heri efterlyser man også indsamlere, der vil bruge et par timer af deres lørdag på at gå på gaden med raslebøssen. Er man interesseret, kan man melde sig til via huskedagen.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce