Annonce
Ugeavisen Ribe

Se Ribe Katedralskoles legater: Amanda blev hædret for sit gode kammeratskab

Amanda er en af de 12 unge i regionen, som vil denne sommer modtager HK Sydjyllands fanebærerpris. Privatfoto.
EUX-elev på Ribe Katedralskole blev modtager af HK’s nystiftede fanebærerpris. Prisen blev uddelt til en særlig elev på hver af regionens handelsskoler.
Annonce

Ribe: Denne sommer uddeler HK en den nystiftede fanebærerpris for første gang. I Ribe blev modtageren af HK Sydjyllands fanebærerpris Amanda Lützen, elev på EUX kontor.

Prisen består af den velkendte fanebærer-træfigur af Kay Bojesen og et legat på 4.000 kr, som Amanda fik overrakt ved dimissionen.

Amanda Lützen blev indstillet af skolen som en af dem, der er gået forrest for at sikre et godt studiemiljø, har udvist et stort engagement og er respekteret af sine medstuderende.

- Amanda har i løbet af uddannelsen været en af skolens mest brugte elevambassadører i forbindelse med besøg på grundskoler, ved brobygning og orienteringsarrangementer. Hun er flittig, pligtopfyldende, hjælpsom, positiv, nysgerrig, omgængelig, vellidt af lærere og klassekammerater, skriver Ribe Katedralskole blandt andet i begrundelsen.


Amanda har i løbet af uddannelsen været en af skolens mest brugte elevambassadører i forbindelse med besøg på grundskoler, ved brobygning og orienteringsarrangementer. Hun er flittig, pligtopfyldende, hjælpsom, positiv, nysgerrig, omgængelig, vellidt af lærere og klassekammerater.

Ribe Katedralskole


Annonce

Tidligere elever fik legater

Der var også legater til tidligere elever på Ribe Katedralskole. Her uddelte skolen to portioner á 10.000 kr. til studenter fra skolen.

Ribe Katedralskoles Legater består af Ambassadør Frode Schöns Fond, Ripensersamfundets Jubilæumslegat, Lauridsens Legat samt en række andre legater. De gives typisk til studerende, der er i gang med uddannelser og har et godt projekt.

Denne sommer gik de til Caroline Thyssen Petersen, student 2018 og bachelorstuderende i Teknisk Biomedicin, og Alberte Maimburg, student 2016 og antropologistuderende.

Sommerlegater

Ripensersamfundet: Rikke Blomgreen, 3l

100-års jubilæumslegat: Sigrid Smith Hogue, 2p

Thorsens Legat: Maja Søholm Eskelund, 3x og Astrid Vigen Pedersen, 3x

Brock Iversen og Jens Thue Jensens Legat: Isabella Maimburg, 3t

Sechers Legat: Mathilde Errebo Andersen, 3r

Greisens Mindelegat: Zöe Ann Egebjerg Ibsen, 3r

Jens Chr. Petersens Legat: Cecilie Ørvad Hansen, 3l og Olivia Steenstrup, 3s

Frøs Sparekasses Legat: Viktor Andreas Stenger Astrup, 3t, Anne Odsgaard Jensen, 3z, Janne Foldager Skov-Pedersen, 2o, Laura Knudsen, 3y og Maja Wulff Paaby, 3x.

Danske Banks Legat: Stine Bilde Elstrøm, 3z, Nanna Qi Hansen, 3x, Jacob Hagedorn Hansen, 3s og Julie Heide Jørgensen, 2o.

Nordea Banks Legat: Sune Søvsø Toftebjerg, 3r og Alberte Bolding Olesen, 3k.

Skjern Banks Legat: Kristoffer Nielsen, 3z og Camilla Vejrup Thysen, 3m.

Andelskassens Legat: Marie Horsbøl Christensen, 3k

Jyske Banks Legat: Maja Søholm Eskelund, 3x

HK-legat: Amanda Lützen, 2n.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce