Annonce
Ugeavisen Ribe

Andelskassen støtter Team Rynkeby

De fire Team Rynkeby ryttere er meget glade for, at Andelskassen vil være guldsponsor for holdet. Foto: René Aunsbjerg Fogh

Banken støtter med 20.000 kroner og får deres navn på cykelrytternes trøjer.

Annonce

Ribe: Hvert år samler Team Rynkeby millioner af kroner til Børnecancerfonden og Børnelungefonden. Det sker blandt andet ved at samle en række guldsponsorer, som via en donation på 20.000 kroner kan få deres virksomhedsnavn på cykelrytternes trøjer. Og når cykelrytterne fra Team Vestjylland til næste sommer triller afsted på Paris, vil det så ske med Andelskassen som en af guldsponsorerne.

- Pengene gives for støtte det gode formål, og fordi flere lokale kræfter er med til at trække læsset, så er det kronen på værket, lyder det fra Torben Hestehave, der er filialdirektør i Andelskassen i Ribe.

En af dem, som for første gang skal cykle med næste år, er Jan Lindberg Sørensen fra Agerbæk. Og det sker i skyggen af, at hans nu voksne datter nu er på vej ud af sin leukæmi sygdom.

- Jeg vil gerne give noget tilbage til det her gode projekt og støtte op om forskningen. Samtidig er det også dejligt, når den bank, jeg er kunde i, støtter projektet, siger han.

Martin Fyhn, der er holdkaptajn for Team Vestjylland, værdsætter naturligvis også donationen.

- Det er fantastisk. Det er en kæmpe hjælp til os, siger han, mens lokale kræfter som Henrik Holst Elstrøm og Gregers Bruun også skal med næste år, fordi de begge stadig har en sult efter at gøre en forskel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce