Annonce
Ugeavisen Ribe

Anette savner morgensvømningen: Tog svømmetur i iskoldt søvand

Med Ansgar Kirke i baggrunden tog Anette Grunert forleden en svømmetur i søen ved Ribe VikingeCenter, fordi hun savner morgensvømningen så meget. Privatfoto
Annonce

Ribe: Når man normalt svømmer 3-4 gange om ugen og gerne 1000 meter hver gang, så kan det være svært at undvære vandet omkring kroppen. Sådan har Anette Grunert det, og for at afhjælpe de abstinenser tog hun forleden ud og svømmede i søen ved Ribe VikingeCenter.

- Hvad gør man ikke, når man savner at komme i svømmehallen, spørger Anette Grunert retorisk og fortæller, at det faktisk var en bedre oplevelse end frygtet.

- Jeg måtte finde nye måder at komme ud og bevæge mig på, så jeg havde våddragt og dykkersko på. I starten klamrede jeg mig lidt til nogle halmstrå, men så kom jeg ud og svømmede i en trekant. Det var heldigvis ikke så koldt, som jeg frygtede, kun på hænderne så næste gang skal jeg have nogle neopren havehandsker på, siger Anette Grunert

- Det er helt sikkert noget, jeg skal gøre igen, og næste gang tager jeg også en veninde med. Jeg savner nemlig også samværet fra morgensvømningen i Ribe Svømmebad, siger hun.

Anette Grunert var klar i våddragt og dykkersko, inden hun bevægede sig ud i det iskolde søvand. Privatfoto
Det blev til en trekantet tur rundt i søen for Anette Grunert. Privatfoto
Svømmeturen var heldigvis for Anette ikke så kold, som hun havde frygtet. Privatfoto
Det blev til en trekantet tur rundt i søen for Anette Grunert. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce