Annonce
Ugeavisen Ribe

Atter musik på Termansens

Martin Schack, Live Foyn Friis og Morten Ramsbøl spiller på Termansens fredag den 5. april. Pressefoto.
Annonce

Ribe: Ribes helt egen jazzklub, Termansens, har fået succes og nærmest haft udsolgt til alle arrangementer.

Fredag den 5. april er der besøg af den norske sangerinde Live Foyn Friis, som spiller sammen med bassisten Morten Ramsbøll og stedets indehaver, pianisten Martin Schack.

Den norske sangerinde Live Foyn Friis er et af de hotteste navne på den norske jazzhimmel, og hun er også anerkendt udover den norske jazzscene, idet hun har været nomineret til priser i Japan, Danmark og andre jazzglade lande.

Hun har turneret med verdensstjerner som Mike Stern, Bobby McFerrin, John Scofield og andre store solister, og hun har spillet et væld af koncerter over hele verden. Hun er albumaktuel, og hendes optræden er generelt præget af en musikalsk glæde og en evne til at være musikalsk legesyg.

Hendes repertoire er en blanding af egne sange og amerikanske standards, og sangene er præget af en meget ærlig fremførelse med et glimt i øjet, tilstedeværelse og en stor evne til improvisation.

Hun er kendt for at indfange publikum med en charmerende fortolkning af musik fra blandt andet Jobim, Zetterlund, Fitzgerald og andre af jazzens store koryfæer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce