Annonce
Ugeavisen Ribe

Bankdirektøren brænder for det lokale: - Det giver mig energi

Jesper Fabrin går op i fodbold og er også med i Ribe BKs bestyrelse. Derhjemme tager han gerne en frisk fodboldkamp med familiens ældste, Hjalte. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Jesper Hundebøll Fabrin kan godt lide at være der, hvor beslutningerne tages samt der, hvor han kan sætte sit præg på lokalområdet.

Ribe: Han trives der, hvor der også er andre mennesker. Hvad end det er i Ribe Boldklub, i Ribe Politikorps eller på jobbet i direktørstolen i Skjern Banks filial i Ribe.

Jesper Hundebøll Fabrin kan samtidig også godt lide at være der, hvor beslutningerne træffes, og han er heller ikke selv bange for at give sin mening til kende.

- Jeg synes, det er spændende at være med der, hvor pulsen er, hvad end det er i boldklubben, i banken eller et helt tredje sted. Jeg kan godt lide at sætte mit præg de steder, jeg brænder for, eksempelvis sætter jeg en ære i at give noget tilbage til boldklubben, mens det også er fedt at være med til at arrangere en god byfest der, hvor jeg bor. Alt sammen er med til at give mig energi, og det gør, at jeg kan yde en endnu bedre indsats på jobbet eller som familiefar, siger han.

Annonce

- Jeg nyder også at være en del af politikorpset, fordi det minder lidt om min tid i Livgarden. Der er et godt sammenhold, og det gør ikke noget, at mange er noget ældre end jeg. Da jeg kom ind, fik jeg ansvaret for stortrommen, og det er kun sjovt med udfordringer. Jeg har ikke noget imod at blive kastet ud på lidt dybt vand så længe, jeg kan stå ved det, jeg laver, forklarer Jesper Hundebøll Fabrin, der tilføjer, at han i sine unge dage nok var et større konkurrencemenneske end gennemsnittet og fik klaret udfordringer som at cykle fra Århus til København på én dag eller at klare et maraton under fire timer.

Kort om Jesper

Jesper Hundebøll Fabrin er født i København, men er opvokset siden 6-års alderen i Øster Vedsted. Han har siden da kun været væk fra Ribeområdet i længere tid, da han var i Livgarden.

Jesper er gift med Rebekka, og de har tre børn på 5, 3 og 0 år.

Til daglig er Jesper afdelingsdirektør i Skjern Bank Ribe. Derudover er han blandt andet med i Ribe BKs bestyrelse og i Ribe Politikorps.

- Jeg var inden løbet overbevist om, at alle kunne løbe et maraton på under fire timer. Det viste sig så, at det kunne jeg ikke i første omgang, og så måtte jeg gennemføre to gange mere, før det lykkedes, siger han med et grin.

Sætter præg på lokalområdet

Jesper Hundebøll Fabrin blev for knap to år siden ansat som afdelingsdirektør i den lokale filial af Skjern Bank. Det skete i en ganske ung alder, og siden da er han også vokset med opgaven.

- Det var oprindeligt ikke en ambition at blive leder som 31-årig, men jeg tror, at jeg blev ansat på en blanding af mine faglige og sociale kompetencer. Jeg er god til snakke med mennesker, og så er jeg god til give folk plads. Min tilgang omkring at tage en rolig snak omkring udfordringerne i en tone, der viser, at jeg stadig har det sidste ord, er vigtig for mig. Jeg tror, at jeg har en empatisk profil, som gør at holdet i banken kan fungere, for jeg skal skabe resultater gennem de andre, siger han og fortsætter:

Jesper Hundebøll Fabrin har været afdelingsdirektør i Skjern Bank i Ribe i godt halvandet år, og han nyder, at han gennem jobbet kan sætte et præg på lokalområdet. Arkivfoto: René Aunsbjerg Fogh

- Jeg befinder mig godt som direktør, og det er mega spændende at være i lokal bank, hvor jeg kan være med sætte præg på lokalområdet. Det kan både være at hjælpe unge kunder i gang med huskøb men også ved at være sponsor på den store legeplads ved fritidscentret. Det er de lokale dyder, det handler om, og jeg brænder for, at Ribe er en god by og er attraktiv.

Annonce

Pulsen banker hurtigere

Jesper og ægtefællen Rebekka er inde i en periode i familielivet, hvor tre børn inden for fem år er kommet til verden, og det sætter sig præg på fritiden.

-Vi har foretaget et aktivt valg af børn og familie, for så kan børnene få mere ud af hinanden på sigt. Det betyder dog, at mit eget sociale behov er blevet prioriteret lidt ned de senere år. Hvis jeg havde to timer mere i døgnet, var det dog en tur ud på golfbanen eller en gang træning på fodboldbanen, jeg ville prioritere. Jeg kan godt lide at få pulsen op, og det kommer den for tiden lidt hurtigere end ellers, og når jeg så kommer ud, må det meget gerne være i selskab med andre, siger han.

Annonce

De skarpe

Tre ord der beskriver dig selv?

- Social, humoristisk og engageret.

Hvad gør dig glad?

- Når jeg lykkes med mine mål hjemme eller på arbejde. Når tingene kører på arbejdet, giver det mig ro derhjemme, og så kan jeg nemmere trække stikket og være familiemenneske eller kammerat.

Hvad ville du gøre, hvis du vandt 10 millioner kroner?

- Så ville jeg købe stort sommerhus, hvor jeg kunne samle familien. Og ellers forsøde tilværelsen.

Hvad er du god til – hvis andet end dit job?

- At skabe relationer.

Hvad er din største last?

- Jeg er glad for mad og søde sager.

Hvem har senest givet dig et godt råd, og hvad var det?

- Det var Rebekka, der sagde, at jeg skal prioritere mig selv lille smule mere.

Hvis vi to skulle bruge resten af dagen sammen, hvad skulle vi så lave?

- Vi skulle spille en runde golf, finde noget god mad og så eventuelt se FCK-BIF i Parken.

Det sker ikke så ofte, men Jesper ynder gerne at tage ud og spille golf i fritiden. På den måde kan han både røre sig og være sammen med kammerater på samme tid. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Esbjerg Kommune tager hånd om erhvervspraktikken: Ny portal skal sikre bedre muligheder

Annonce
Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe Biogas støtter Ribes kommende legepark med stort beløb

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

En beretning fra en student fra Ribe: - En kæmpe euforisk glæde

Ugeavisen Ribe

Domkirkens fem sommerkoncerter er på plads

Midtsyd

Ribekvinder vil gå et spadestik dybere med stressramte: Starter retrætecenter midt ude i naturen

Ugeavisen Ribe

Gratis naturformidling fra jæger: Børnehavebørn i Ribe fik et indblik i døde dyr og jagt

Ugeavisen Ribe

Glædelig gensyn hos Gredstedbros dagplejere

Ugeavisen Ribe

Familiekoncert i Ribe rykker igen udendørs

Ugeavisen Ribe

Tre års anderledes skolegang slutter med en studenterhue: Ribes første studenter er sprunget ud

Ugeavisen Ribe

En stor fortæller kommer på sommervisit på Ribe Kunstmuseum

Ugeavisen Ribe

Lene er en sand bankkvinde i Ribe: Hun elsker sit arbejde - og sine to grimme hunde

Ugeavisen Ribe

Nyt museum i Ribe åbnet: Nu kan du blive klogere på de første kristne mennesker i Danmark

Ugeavisen Ribe

KLUMME: En åben Bro (III) - min personlige udviklingsrejse

Ugeavisen Ribe

Lokale piger skal styre Dagmars tre serveringssteder

Ugeavisen Ribe

Rekordmåned og mange cykler solgt det seneste år: Men nu er lageret tømt hos Ribe Cykellager

Ugeavisen Ribe

Unge trodser corona med nyt teaterstykke

Ugeavisen Ribe

Masser af billetter: Tulipanfestival i Ribe med god musik skal støtte klubber

Ugeavisen Ribe

Henrik fra Hviding er stolt over at være hjerteløber: - Der er ikke noget, der er større end at være med til at redde liv

Ugeavisen Ribe

Første år med Hjerteløber har været en succes

Ugeavisen Ribe

Efter stort drama med markspiller på mål: Hviding IF/Kvik 70 skal lege med de store i pokalturneringen

Ugeavisen Ribe

Kreativ mand er vendt hjem til Ribe og tilbyder videoproduktion

Ugeavisen Ribe

Supertilbud rettet mod Ribes oplevelsessteder: Gavekort skal støtte Ribes restauranter og attraktioner

Ugeavisen Ribe

Fritidsklub og ungdomsskole i Ribe holdt fælles koncert: - Godt med nyt samarbejde

Annonce