Annonce
Ugeavisen Ribe

Beboer på plejecenter i Ribe sørger for blomster til alle

Lillian Westesen har sørget for, at alle beboere på Dagmargården kan få en fin blomsterdekoration på deres værelser. Privatfoto
Lillian Westesen har givet penge til, at alle beboere på Dagmargården i Ribe kan få en blomsterdekoration på værelset.
Annonce

Ribe: Det kan i disse tider være en smule trist at bo på et plejecenter, når beboerne ikke kan få besøg af pårørende. Det har beboer Lillian Westesen på Dagmargården i Ribe dog forsøgt at ændre på. Hun har nemlig i samarbejde med sine pårørende bestemt sig for at give 4.000 kroner til, at der kan blive købt blomster til alle plejecentrets beboere.

- Det er en rigtig dejlig gestus, hun giver. Hun gør det for at glæde alle beboerne, og det er gør, at beboerne kan have noget smukt at kigge på her i påsken, fortæller plejehjemsleder Jonna Andreassen.

Hun har været ude og købe 40 flotte dekorationer - en til hvert værelse på Dagmargården - og derudover kommer der også lidt blomster rundt omkring på resten af plejecentret. Jonna Andreassen fortæller desuden, at personalet forsøger at gøre lidt ekstra for beboerne i disse tider.

- Vi kan mærke, at beboerne er påvirkede af, at de ikke kan få besøg, så vi gør meget ud af at gennemføre samtaler mellem dem og deres pårørende via Facetime eller Skype, og det får beboerne stor glæde af. Derudover laver vi lidt flere aktiviteter med dem end normalt, eksempelvis fællessang og gåture, fortæller plejehjemsleederen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce