Annonce
Ugeavisen Ribe

Bedre sikkerhed for cyklister: Ny cykelsti skal anlægges på Rosen Alle

I 2021 skal der anlægges en ny og bedre cykelsti langs Rosen Alle i Ribe. Arkivfoto: René Aunsbjerg Fogh
Esbjerg Kommune har godkendt og afsat penge til at etablere en cykelsti på Rosen Alle i Ribe. Arbejdet gennemføres i 2021.
Annonce

Ribe: Hvis du føler dig utryg, når du cykler langs Rosen Alle, så er der snart bedre tider i vente.

Byrådet i Esbjerg Kommune har nemlig på deres seneste byrådsmøde besluttet, at der skal etableres en cykelsti langs Rosen Alle. Sammen med to andre cykelstiprojekter i Esbjerg Kommune er der nemlig nu godkendt en anlægsbevilling på i alt 23,8 millioner kroner.

I Ribe er der tale om hele strækningen fra rundkørslen ved banegården til rundkørslen ved Føtex og Kvickly på Nørremarksvej.

- De eksisterende cykelbaner er meget smalle, hvorfor etableringen vil medføre øget tryghed blandt de bløde trafikanter og samtidig forbinde Rosen Allé til det eksisterende cykelstinet, siger udvalgsformand Søren Heide Lambertsen, mens det for Niels Frederiksen, der er formand for Lokalråd Ribe Midt, er det et stort mål og ønske, som nu opfyldes.

- Det er rigtig gode nyheder, at cykelstien nu bliver lavet. Rosen Alle er og har længe været livsfarlig for cyklister at bevæge sig på, og lokalrådet har gennem flere år haft strækningen på dagsordenen til vore møder med teknik og byggeudvalget, så derfor er det selvfølgelig godt at se, at der nu sker noget, siger han.

Det ventes, at cykelstien i Ribe skal etableres i 2021 i forbindelse et samgravningsprojekt med kloak, og nu skal en detailbeskrivelse af projektet klargøre, om der skal sikres arealerhvervelser. Arbejdet omfatter også renovering af de to signalanlæg på strækningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Trio Gemini gæster Ribe

Annonce