Annonce
Ugeavisen Ribe

Biblioteket er åbent – virtuelt og digitalt

Det vituelle og digitale bibliotek er åbent, hvor der er adgang til bøger, tidsskrifter, film og vejledning fra bibliotekarer. Foto: Pixabay.com
Selv om de fysiske biblioteker i hele landet er lukkede, selvbetjeningsautomaterne er slukkede og legetøjet lagt til afspritning, så har vi alle stadig adgang til bøger, tidsskrifter, film og vejledning fra bibliotekarer.
Annonce

Esbjerg Kommune: Ved at gå ind på Esbjerg Kommunes Bibliotekers hjemmeside www.esbjergbibliotek.dk kan alle borgere få hjælp og vejledning, både børn og voksne, til at låne e-bøger, e-lydbøger, film og meget mere.

- I torsdags forsvandt biblioteket, som vi kender det. Men da vi havde fået lukket for alle husene, gik vi i gang med at skrue op for det digitale og virtuelle bibliotek. Det kan ikke det samme som det fysiske bibliotek, men det kan rigtig meget og også nogle helt andre og vældig gode ting. Man skal bare lige lære det at kende først, fortæller bibliotekschef Annette Brøchner Lindgaard.

Ud over hjemmesiden har biblioteket også en god app, der hedder "Biblioteket", som kan hentes i App Store. Det er også muligt for alle at komme i kontakt med en bibliotekar, for hjælp og vejledning via www.biblioteksvagten.dk eller på mailadressen biblio@esbjergkommune.dk.

- På den måde kan vi forsyne for eksempel gymnasieelever og studerende med materiale til opgaveskrivning, og vi kan hjælpe både børnefamilier og ældre mennesker med læsestof. Med en god bog eller film bliver tiden, før vi kan komme ud igen, måske lidt lettere, lyder det fra Annette Brøchner Lindgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce