Annonce
Ugeavisen Ribe

Bilforhandler og VVS'er støtter legepladsprojekt i Ribe

Der er stor beundring af Ribe Historie- og Aktivitetspark projektet hos Kenneth Johansen, Mike Madsen og Jesper Nygaard fra Volkswagen Skoda i Ribe. Foto: Bo Maimburg
Volkswagen Skoda Ribe giver 50.000 kroner til Ribe Historie- og Aktivitetspark ved Ribe Fritidscenter, mens den lokale håndværksmester, Ripa VVS, giver 10.000 kroner.
Annonce

Ribe: Der har igennem de sidste måneder været en lind strøm af sponsorater fra det lokale erhvervsliv til det store projekt, der går under navnet Ribe Historie- og Aktivitetspark.

Senest er det den store lokale bilforhandler, Volkswagen Skoda Ribe, der giver 50.000 til projektet, og de glæder sig over det gode initiativ.


Legepladsen er tæt på Nørremarken, Tange og Ribes indre by, og det kan også medvirke til at styrke Ribe,

Jesper Nygaard


- Det store legeplads projekt er helt fantastisk, og jeg er slet ikke i tvivl om, at det kan blive et stort plus for byen. Det vil jo være stort, hvis folk begynder at køre til Ribe udefra for, at børnene skal opleve vores legeplads og aktivitetspark. Og så synes jeg, at placeringen er helt perfekt, for den vil medvirke til at binde byen sammen. Legepladsen er tæt på Nørremarken, Tange og Ribes indre by, og det kan også medvirke til at styrke Ribe, siger Jesper Nygaard, som også glæder sig over, at Ribe Historie- og Aktivitetspark hylder byens lokale historie.

Annonce

Ripa støtter med 10.000

Claus Tonnesen, der driver Ripa VVS, er også klar med et sponsorat på 10.000 kroner til den kommende aktivitetspark.

Støtten kommer ikke, fordi hans egne børn forventer at få noget ud af projektet, da de er for store, men han er begejstret for ideen.

Claus Tonnesen fra Ripa VVS giver 10. 000 kroner til Ribe Historie- og Aktivitetspark ved Ribe Fritidscenter. Foto: Bo Maimburg

Samtidig har Ribe Fritidscenter en særlig plads i hjertet hos Claus, da han selv er tidligere førsteholdsspiller på en af Ribe HK’s sidste storhold, og han har derfor haft mange succeser på hjemmebanen i Ribe Fritidscenter.


Det er et utrolig spændende projekt, som kun fortjener stor respekt og beundring. Jeg har valgt at støtte projektet, da det det vil være et ekstra plus for Ribe.

Claus Tonnesen


- Det er et utrolig spændende projekt, som kun fortjener stor respekt og beundring. Jeg har valgt at støtte projektet, da det det vil være et ekstra plus for Ribe. Og så vil Ribe Historie- og Aktivitetspark skabe glæde hos børn, som vi ellers ikke har så meget at tilbyde, og det vil være både turister og de lokale, siger Claus Tonnesen.

Med endnu en støtte forventer gruppen bag projektet at kunne realisere Ribe Historie- og Aktivitetspark indenfor det næste års tid. Man er nemlig tæt på at have indsamlet tre millioner kroner fra erhvervslivet, og den store lokale opbakning giver muligheder for at få støtte fra fonde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

KLUMME: Vanens magt

Annonce