Annonce
Ugeavisen Ribe

Blå Kors Genbrugsbutik i Ribe vil gerne være det bedste sted for frivillige

"Giv fire timer og bliv fire gange så glad". Det er budskabet i Blå Kors' nye kampagne, som skal inspirere flere seniorer i Ribe og omegn til at blive frivillige i en genbrugsbutik. PR-foto
Annonce

Ribe: Frivilligt arbejde kan være en del af opskriften på et godt og lykkeligt seniorliv. Fællesskabet med andre seniorer og at gøre noget godt for andre, som samtidig gavner én selv, er noget af det, som Blå Kors sætter fokus på i en kampagne for at få flere frivillige til genbrugsbutikken i Ribe.

- Der er rigtig mange, som gerne vil have fat i de frivillige i dag. Derfor er vi nødt til at gå nye veje. I stedet for at tale om vores behov, sætter vi fokus på de frivilliges behov. Hvad giver det dem?, lyder det i en pressemeddelelse fra Kirsten Nørlund, som er funktions- og områdeleder for Blå Kors' genbrugsbutikker.

9. og 29. oktober går folk fra Blå Kors ud i Ribe bymidte, på biblioteket og ved Hviding Idrætsforening og fortæller om muligheden for at blive frivillig i en genbrugsbutik.

Britisk forskning viser fem veje til et godt seniorliv: Man skal styrke sit netværk, leve et aktivt liv, være til stede i nuet, lære noget nyt og give af sig selv.

- Vi vil gerne være det mest attraktive sted for frivillige, erklærer Kirsten Nørlund.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce