Annonce
Ugeavisen Ribe

Brugs renoveret for millionbeløb: COOP tror på Dagli' Brugsen i Gredstedbro

Der er kommet en tag selv bake off afdeling hos Dagli' Brugsen Gredstedbro som del af en større renovering, og uddeler Torben Wagner er glad for resultatet. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Til sommer er der brugt 3,5 millioner kroner på at opdatere Dagli' Brugsen i Gredstedbro. Samtidig har butikken vist en fornem vækst det seneste år.

Gredstedbro: Kunder, der gør deres indkøb i Dagli' Brugsen i Gredstedbro, kan nu gøre det i en mere opdateret butik.

Således har COOP allerede brugt omkring en million kroner på at shine butikken op, og når alle køle- og frysemontrene til sommer udskiftes til mere miljøvenlige modeller, så vil der være brugt omkring 3,5 millioner kroner på butikken. Og det glæder uddeler Torben Wagner.

- Det har været tiltrængt med den her make over, og nu er den mere indbydende. Det viser, at COOP tror på butikken, og det er godt for vores by, så jeg er meget glad for resultatet, siger han.

Der er blevet malet, kommet træpaneler på væggene og indrettet lidt anderledes, og det falder ind under konceptet for Dagli' Brugsen butikkerne.


I 2020 vækstede vi med en million i forhold til året før, og her i de første måneder ligger vi allerede 100.000 kroner foran resultatet for januar og februar sidste år.

Torben Wagner


- Vi har derudover fået nyt inventar i vinhjørnet, et pænere hjørne til blomster samt tag-selv bake off, og så får vi en scan selv kasse, fortæller Torben Wagner, der tilføjer, at butikken ligeledes bliver åbnet mere op, når kølemontrene udskiftes.

Vinafdelingen er også blevet mere indbydende og præsentabel. Foto: René Aunsbjerg Fogh

Han fortæller yderligere, at det er en særdeles veldreven butik, han driver.

- I 2020 vækstede vi med en million i forhold til året år, og her i de første måneder ligger vi allerede 100.000 kroner foran resultatet for januar og februar sidste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce