Annonce
Ugeavisen Ribe

Brugsen vil sætte gang i Gredstedbro

Yrsa Kjærgaard og hendes barnebarn har allerede fået de t-shirt på, som skal give penge til foreninger i Gredstedbro i forbindelse med Dagli'Brugsens støttearrangement. Privatfoto
Dagli'Brugsen i Gredstedbro står bag et arrangement i byen den 15. august med gåture og mulighed for køb af aftenmenu. Alt sammen for at støtte byens foreninger.
Annonce

Gredstedbro: Både byfest og den årlige Kongeådag er blandt de arrangementer, som er blevet aflyst grundet coronavirussen. Derfor står en række foreninger i Gredstedbro uden vanlig indtjening fra de arrangementer, men det gør byens dagligbrugs noget ved.

Den 15. august står de nemlig bag et støttearrangement til fordel for boldklubben, håndboldklubben, gymnastikforeningen, borgerforeningen samt FDF'erne.

- Vi gør det her, fordi de andre arrangementer er aflyst. Desuden har vi hvert år nogle penge til rådighed, som vi ikke har kunnet bruge af i år, og derfor vil vi gerne bidrage med lidt aktivitet i byen og penge til foreningerne, forklarer Yrsa Kjærgaard, bestyrelsesformand i Dagli'Brugsen i Gredstedbro.

Alt overskud fra dagen går til de fem foreninger, og en stor del af den vil komme fra salg af t-shirts, som man kan købe i Dagli'Brugsen hver onsdag.

Dagen, som er gratis at deltage i, byder på gåture á tre, fem eller ti kilometer, og derudover tilbyder Kongeåhallens cafeteria på en menu, man kan købe til om aftenen, hvoraf der gives 10 kroner pr. menu til foreningerne.


Vi har nogle penge til rådighed, som vi ikke har kunnet bruge af i år, og derfor vil vi gerne bidrage med lidt aktivitet i byen og penge til foreningerne

Yrsa Kjærgaard


- Jeg håber, at mange vil deltage, og at vi kan sælge alle 200 t-shirts, vi har fået lavet. Det er ikke meningen, at vi selv skal tjene penge, så de skal gå til et godt tilskud til foreningerne, siger Yrsa Kjærgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce