Annonce
Ugeavisen Ribe

Butik i Ribe er flyttet og fået nyt navn: Theresa tror på mere synlighed i gågaden

Der er knald på farverne i sortimentet hos Mellow Studio, som Theresa Aarestrup nu har åbnet i Ribes gågade. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Det tidligere 3rd Chapter er flyttet fra Dagmarsgade til gågaden i Ribe og har samtidig skiftet navn til Mellow Studio.

Ribe: Mandag genåbner butikkerne i Ribes gågade, og for Theresa Aarestrup sker det både i nye rammer og under et nyt butiksnavn.

Inden årsskiftet forlod hun med tøjbutikken 3rd Chapter lokalet i Dagmarsgade, og de seneste måneder har hun i stedet istandsat butikslokalet i Mellemdammen 13b.

Det er dog ikke 3rd Chapter, der åbner her, men derimod Mellow Studio.

- Det er mit eget brand, der hedder 3rd Chapter, og i den nye butik er der meget mere end det brand, så derfor ville jeg skifte navn. Navnet lægger op til, at der er mere end tøj, og Mellow Studio fortæller også, at stedet er noget blidt og rart, og det er helst også den følelse, kunder skal opleve, når de kommer herind, forklarer Theresa Aarestrup om det nye butiksnavn.

Der er både tøj inden for komfort- og modestilen i butikken, mens accessories som smykker og hårbånd, samt parfumer, neglelakker og boligartikler også er noget af det, der er kommet til.


Det er mit eget brand, der hedder 3rd Chapter, og i den nye butik er der meget mere end det brand, så derfor ville jeg skifte navn.

Theresa Aarestrup


- Jeg tager det ind, som man ikke ser alle andre steder, og jeg tænker meget på miljøet i mit udvalg, siger Theresa Aarestrup, der understreger, at hun på ingen måde ser andre tøjbutikker i byen som konkurrenter, men derimod som et supplement.

Annonce

Det rigtige koncept

Butiksåbningen kommer mindre end et år efter, hun først åbnede i Dagmarsgade. Dengang foregik det også under en nedlukning. Derfor siger Theresa med et grin, at hun lige venter med at åbne endnu et sted.

Der er tilføjet både smykker, boligartikler og parfumer til Theresa Aarestrups butik. Foto: René Aunsbjerg Fogh

- Det giver mening at få et større sted nu, hvor jeg har tilføjet mere til butikken. Jeg havde egentlig ikke tænkt, at jeg skulle flytte så hurtigt, men jeg slog til, da den her mulighed bød sig, fordi synligheden i gågaden er meget større end på Dagmarsgade. Jeg elsker simpelthen at have butik, og jeg føler, at jeg har fundet det helt rigtige koncept, siger Theresa Aarestrup, som ud over butikken også fører en webshop via hjemmesiden www.mellowstudio.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce