Annonce
Ugeavisen Ribe

Bygavekort og ny bil på samme tid: Bilforhandler i Ribe hjælper det lokale handelsliv

Peter Lauritzen glæder sig over initiativet fra Kurt Cramer, hvor kunder, der køber ny bil hos Auto-Cramer, kan få et bygavekort med i købet. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Auto-Cramer har købt bygavekort for 50.000 kroner til Ribe Handel, som kunder kan få, når de køber ny bil.

Ribe: Man skal i en svær tid hjælpe hinanden, og det er netop det, der er tilfældet hos Auto-Cramer i Ribe, der giver en håndsrækning til det lokale byliv.

Det sker ved, at man har købt gavekort til Ribe Handel for 50.000 kroner, og dem videregiver man så til kunder, der køber en bil hos Auto-Cramer i Ribe. De kommende 20 kunder får således et gavekort på 2.500 kroner sammen med sin fabriksnye bil.

- Vi gør det her for at give byens butikker et boost, når de må åbne igen. Ved at give gavekort til vores kunder, bliver pengene i byen, og så hjælper vi de lokale butikker. Det er jo vigtigt at holde liv i butikkerne, for ellers dør byen ud, og butikkerne har virkelig brug for det. Jeg har ondt af de lokale butikker, så det her er uden tvivl i alles interesse, siger indehaver af bilforretningen, der også har en afdeling i Bramming, Kurt Cramer.

Hos Ribe Handel har formand Peter Lauritzen armene oppe over hovedet over initiativet fra Auto-Cramer.

- Det er et fantastisk initiativ. Alt, vi kan gøre for at holde hånden under de lokale butikker, er velkommen, og gavekortene gør jo, at butikkerne kan øge deres omsætning. Jeg kan kun håbe, at andre også kan se potentialet i sådan en investering i vores by, siger Peter Lauritzen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce