Annonce
Ugeavisen Ribe

Bygavekort til alle medarbejdere: Ribevirksomhed støtter handelen med i alt 20.000 kroner

Henrik Gantzel slår to fluer med et smæk med købet af bygavekort til alle Gantechs ansatte. De får et skulderklap, mens man hjælper butikkerne i Ribe med at få gang i handelen igen. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Gantech har købt bygavekort til samtlige 41 ansatte med det håb, at det kan være med til at sparke gang i handelslivet i Ribe igen.
Annonce

Ribe: Mange af Ribes detailbutikker lider under coronakrisen, og for at sparke gang i handelen igen har handelsstandsforeningen opfordret en række virksomheder til at støtte dem og butikkerne økonomisk.

Det vil man hos Gantech gerne bidrage med, men i stedet for at sende en portion penge afsted til Ribe Handelsstandsforening, har direktør Henrik Gantzel købt bygavekort til samtlige medarbejdere. På den måde kan de 41 ansatte hver især efter eget valg handle i en af byens butikker eller spise på en af restauranterne for 600 kroner.

- Da vi fik opfordringen, tænkte jeg, at jeg på en kreativ måde hellere ville støtte butikkerne direkte i stedet for handelsstandsforeningen gode initiativ, så derfor valgte vi denne løsning. Vi er alle Ribefolk, og virksomheden har også rødder i byen, så vi har ondt af de butikker, der har det svært for tiden. Det skal ses som et ekstra skulderklap til vores ansatte, der gør deres bedste hver eneste dag, så med gavekortet kan vi slå to fluer med et smæk og både hjælpe Ribes butikker og værdsætte vores medarbejdere, siger Henrik Gantzel.

Gantech har købt gavekortene til en værdi af 500 kroner - og samlet set mere end 20.000 kroner - men grundet Ribe Handelsstandsforenings kampagne med at lægge ekstra oveni de gavekort, der købes, er gavekortenes værdi altså på 600 kroner.

- Vi takker mange gange for den opbakning, Gantech og andre har givet handelsstandsforeningen. Meningen er jo, at omsætningen skal øges i butikkerne, og det kan forhåbentlig ske nu, siger handelsstandsforeningens formand, Peter Lauritzen, der tilføjer, at man nu afslutter kampagnen efter at have solgt 250 gavekort med ekstra oveni.

Vi er alle Ribefolk, og virksomheden har også rødder i byen, så vi har ondt af de butikker, der har det svært for tiden.

Henrik Gantzel, direktør Gantech

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce