Annonce
Ugeavisen Ribe

Bypyloner har forvirret borgere om juletræstænding

Esbjerg Kommune har de seneste uger reklameret med, at juletræet tændes, men de har ikke før nu gjort klart, at det er i Esbjerg, der er tale om. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Reklamer på de elektroniske bypyloner fortæller om juletræstænding i Esbjerg den 22. november. I Ribe tændes juletræet først ugen efter.
Annonce

Ribe: De seneste uger har man på de elektroniske informationsstandere, som står både syd og nord for Ribe, se reklame for, at juletræet tændes den 22. november. Hvad der imidlertid ikke står særlig tydeligt er, at det er juletræet på Torvet i Esbjerg, der tændes denne dag, og ikke det på Domkirkepladsen i Ribe. Dette træ tændes nemlig først den 29. november.

Esbjerg Kommune er blevet gjort opmærksom på forvirringen, der har fået flere læsere til at tro, at træet i Ribe tændes den 22. november, og i skrivende skulle det være gjort mere klart, at det er i Esbjerg det foregår denne dag.

Thomas Riel, der er kommunikationschef i Esbjerg Kommune, kan desuden ikke se noget problem i, at der reklameres med, at Esbjergs juletræ tændes, på pyloner, der står ved Ribe.

- Nu er vi jo én kommune. Når reklamerne for Peters Jul begynder at køre, vil de selvfølgelig også blive vist på de fem pyloner i Esbjerg og de to i Bramming. Formålet med bypylonerne er netop at vise mangfoldigheden af aktiviteter rundt om i kommunen. Derfor giver det rigtig god mening, at vi viser de fleste informationer på alle ni pyloner, især når man tænker på mængden af gode tilbud fra Ribe, siger Thomas Riel, der tilføjer, at Ribe Handelsstandsforening også gør flittigt brug af pylonerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce