Annonce
Ugeavisen Ribe

Café og større udvalg i Huset Ribes nye butik

Huset Ribe har udvidet sortimentet i forhold til deres tidligere butik, og senere vil der også komme julestue. Foto: Kåre Welinder
Mandag åbnede Huset Ribe i de nye og større lokaler på Nederdammen 30. Blandt mange nyheder var en in-house café.

Ribe: Ripenserne har nu fået endnu et sted i byen, hvor de kan sidde ned og få kaffe, kage eller tapas.

Huset Ribe, der hidtil har holdt til på Nederdammen 37, er nemlig nu flyttet skråt over på den anden side af gaden til nummer 30, hvor Flying Tiger butikken tidligere var.

Her har man ud over et udvidet sortiment af eksempelvis brugskunst, spiritus, øl og te, indrettet en café inde i butikken

- Vi ser ikke os selv som en decideret café, men som et sted, hvor folk kan gå rundt i butikken og kigge, mens de får en kop kaffe og en kage, fortæller medejer Winni Bonnichsen, der nu driver i alt fire butikker sammen med husbonden Søren Olesen.

- Vi begyndte i det lille lokale på den anden side af gågaden, men har altid vidst, at vi gerne ville være større. Ribe har taget imod os med åbne arme, så vi har glædet os til at kunne åbne her med de nye tiltag, fortsætter hun.

Mandag kl. 10 slog en ny butik dørene op i Ribes gågade. Søren Olesen og Winni Bonnichsen er flyttet over gaden med Huset Ribe, og åbner samtidig en ny butik til påske. Foto: Kåre Welinder

Senere vil det også blive muligt at få italiensk is, churros og andre lækkerier i caféen, der også har take away. I butikken får man også plads til flere større ting som eksempelvis møbler.

- Vi vil gerne have noget i butikken, der ikke er i Ribe i forvejen, og nu kan vi have plads til større ting, som vi ikke kunne i den anden butik, siger Winni Bonnichsen.

De har beholdt deres tidligere lokale i gågaden, og åbner her for et nyt koncept til påske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce