Annonce
Ugeavisen Ribe

CB Auto i Ribe bliver endnu større: Bliver forhandler af Peugeot og Citroën

Christian og Anders Brandt ser frem til, at CB Auto også bliver forhandler af Citroën og Peugeot. Foto: René Aunsbjerg Fogh
CB Auto har overtaget salg og værksted på både Citroën og Peugeot. Stor udvidelse af bilhus skal sikre plads til de nye bilmærker.
Annonce

Ribe: CB Auto cementerer sig nu som det største bilhus i Ribe set på antal af nyvognsmærker, når de tre nuværende bilmærker bliver til fem. CB Auto overtager nemlig forhandlingen af de franske mærker, Citroën og Peugeot, fra Burgaard Sørensens Ribeforretning, og det ser indehaverne Christian og Anders Brandt som en klar fordel.

- Vi gør det for at få flere kunder i butikken, og desuden er det en fordel af have flere bilmærker i samme hus, fordi kunderne får ekstra inspiration med flere valgmuligheder, siger Christian Brandt.

Det bliver Anders Tommerup og Anders Holberg, der bliver ansvarlige for de to nye mærker, hvor Anders Tommerup følger med over i CB Auto fra Burgaard Sørensen.

- Det er en fordel, at det er et kendt brand som CB Auto, der får forhandlingen af Citroën og Peugeot. De to mærker har en bred palette af prisrigtige biler, og så er der en stærk importør bag, siger Anders Tommerup.

Det er Anders Tommerup, der skal stå for salget af Citroën for CB Auto, og salgsafdelingen flytter om et par måneder væk fra Burgaard Sørensens tidligere lokaler. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce

Udbygning på vej

Salget af Citroën og Peugeot vil på sigt foregå fra Industrivej, hvor indehaverne Christian og Anders Brandt har en 1000 kvadratmeter stor udvidelse af det eksisterende bilhus på vej.

- Vi begynder at bygge så snart, vi får byggetilladelsen, og vi håber på at flytte ind omkring sommerferien, siger Christian Brandt, som tilføjer, at salget af de to franske mærker de første måneder vil ske fra Burgaard Sørensens tidligere lokaler og siden fra Industrivej 30, frem til udbygningen er færdig.

Det er dog ikke kun på salg, at der et sket en udvidelse af forretningen. Allerede nu er værkstederne for Citroën og Peugeot lagt sammen hos CB Auto, så kunderne hertil fremover skal finde ind i receptionen hos CB Auto. I efteråret opkøbte CB Auto nemlig Citroënværkstedet Simony Biler, og nu er der tilført værkstedsekspertise i Peugeot med ansættelsen af René Viuf, der tidligere har været hos Burgaard Sørensen i Ribe.

De to nye bilmærker skal sælges fra en kommende tilbygning, som skal ligge på området mellem det eksisterende bilhus og Simony Biler. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce