Annonce
Ugeavisen Ribe

​CB Auto løber med prestigefyldt pris

CB Auto i Ribe er med prisen "Årets Fleet Award" blevet hædret for deres store fokus på erhvervskunder i 2020. Foto: PR
Årets Fleet Award, der netop er blevet uddelt på årets Renault Danmark kick-off, gik til CB Auto i Ribe, for deres service til erhvervslivet.
Annonce

Ribe: Mens nogle forhandlere er virkelig gode til private kunder, er der andre, der virkelig har taget på de store kunder, virksomheder og det offentlige.

Her var der en, der i 2020 skinnede særligt igennem - nemlig CB Auto i Ribe, der i år løb med prisen "Årets Fleet Award", der er en ny pris, der samler to tidligere priser.


Det er resultat af et langt og vedvarende arbejde med at skabe og vedligeholde gode og professionelle relationer.

Jonas Nielsen


For at komme i betragtning til denne pris skal man ikke alene være god til at sælge varebiler, men man skal også være god til at sælge personbiler til erhvervslivet, flådekunder og private firmabilister.

Annonce

Ikke noget man bare lige gør

Prisen sikrede CB Auto via en kombination af både en høj markedsandel og evnen til at sikre store enkeltstående ordrer.

- For at få denne pris, skal man være dedikeret til erhvervssalg og gøre det bedre end alle andre. Og det gør CB Auto i Ribe. Hele deres organisation er gennemsyret af fokus på erhverv. Derfor var det ingen tilfældighed, at de sikrede sig en af de største enkeltordrer i 2020, hele 140 styk Renault Captur til Tønder Kommune. Det er ikke noget, man sådan bare lige gør, siger Jonas Nielsen, fleet manager hos Renault Danmark, og fortsætter:

- Det er resultat af et langt og vedvarende arbejde med at skabe og vedligeholde gode og professionelle relationer. Det er netop noget af det, der kendetegner CB Auto i Ribe. De har en endda meget høj lokal markedsandel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce