Annonce
Ugeavisen Ribe

Chokoladebutik i Ribe flytter: Temper Chokolade bliver dobbelt så stor

Timothy Ibbitson får mere plads til både siddepladser og montre i de nye lokaler. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Timothy Ibbitson får flere siddepladser og mere plads til udstilling, når han rykker Temper Chokolade til Saltgade 2.
Annonce

Ribe: I begyndelsen af 2020 rykker den dygtige canadiske chokolademager, Timothy Ibbitson, sin butik omkring 100 meter ned ad gågaden og får på den måde dobbelt så meget plads som hidtil. Temper Chokolade overtager nemlig fra midten af januar det lejemål, hvor Dream Art ligger nu.

- Jeg har hele tiden sagt, at der var nogen begrænsninger med det lokale, vi er i nu. Det har været et helt perfekt sted at starte butikken op, men nu kan jeg se, at her er alt for lidt plads, siger Timothy Ibbitson, der åbnede Temper Chokolade i Nederdammen for tre år siden.

- Siddepladserne er en stor del af butikken, og jeg ser ofte, at kunder kommer ind og kigger og går igen, hvis alle pladser er optaget, og det sker rimelig tit, forklarer Timothy Ibbitson, der i det nuværende lokale blandt andet har måtte tage vindueskarmen i brug til siddepladser.

Vindueskarmen har været taget i brug som siddepladser i Temper Chokolades nuværende lokaler, men når Timothy Ibbitson flytter butikken til Saltgade 2, får han dobbelt så meget plads. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce

Bedre udstilling

Ud over den ekstra plads til borde og stole kan Timothy Ibbitson også få gavn af de flere vinduer, der er i det nye lokale.

- Der bliver meget bedre mulighed for at vise mine varer frem. Jeg kan eksempelvis bruge et vindue til chokolader og et andet til eddiker. Når jeg ikke har kunnet vise folk, der går forbi butikken, hvad jeg har, så kommer de ikke ind. Når det kommer til turisterne, så har jeg kun én chance for at vise og fortælle dem, at jeg laver rigtig god kaffe og god chokolade, så i det nye kan jeg i højere grad gøre det, lyder det fra chocolatieren.

Flytningen medfører også, at Timothy Ibbitson får et kundetoilet. Yderligere har han tanker om at bruge den ekstra plads til en hjørnesofa og en montre ekstra.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce