Annonce
Ugeavisen Ribe

Cindy har haft grillbar i Ribe i 10 år

Cindy Aggertoft har nydt at have Skovgrillen i de seneste 10 år. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Cindy Aggertoft har 10 års jubilæum som ejer af Skovgrillen, hvor hun gennem årene har sat sit præg på stedet.
Annonce

Ribe: For ti år siden fik Skovgrillen i Ribe ny ejer, da Cindy Aggertoft overtog grillen fra sin far, Børge Christensen. Siden da har hun formået at forny stedet og gjort det til hendes eget.

- Det har jo været mit andet barn, og jeg har været glad for at drive Skovgrillen. Heldigvis har jeg også haft Mette (Islin, red.) hos mig alle årene, og jeg ved ikke, hvad jeg ville have gjort uden hende. Hun er jo vores madmor, siger Cindy Aggertoft, der ud over Mette har 14 deltidsansatte.

Cindy arbejdede i forvejen på Skovgrillen, inden hun overtog den, og derfor vidste hun godt, hvad hun gik ind til.

- Det har krævet noget andet at blive selvstændig, men der er ikke noget, jeg har fortrudt. Jeg nyder og elsker den kontakt, jeg har til de trofaste kunder, og jeg mener, at jeg har fået gjort Skovgrillen til det, jeg gerne ville, siger hun.

16 år på samme sted

Skovgrillen ligger samme sted som henholdsvis Puggaardsminde og diskotektet Carousellen i sin tid lå. Da diskotektsbygningerne blev revet ned i 2004, fik Børge Christensen opført den eksisterende bygning.

Cindy Aggertoft er overbevist om, at Skovgrillens eksistens er berettiget.

- Vi er en anden type grillbar end mange andre, og det er netop derfor, der er brug for Skovgrillen. Og jeg regner da også med, at jeg fortsætter mange år endnu. Min far tog nemlig 35 år, og det sigter jeg også efter at gøre, for jeg har lovet ham at passe godt på stedet, siger hun med et smil.

Fredag den 2. oktober holder hun reception med telt på parkeringspladsen bag grillen. Her vil der maksimalt være plads til 50 gæster ad gangen, og der vil være krav om at bære mundbind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Løver efterlyses i Ribe

Annonce