Annonce
Ugeavisen Ribe

Cohen i kirken kommer til Vilslev

Orkestret bag "Cash i kirken" kommer til Vilslev Kirke med koncertfortællingen "Cohen i kirken". PR-foto.
Annonce

Vilslev: Store sange og prægtig poesi er på programmet, når der spilles koncert med Leonard Cohens sange i Vilslev Kirke den 25. oktober kl. 16.00.

Det er Karsten Holm & Cohen Trioen, der leverer dette særlige indslag i form af koncertfortællingen "Cohen i kirken", hvor de tager fat på en række af Leonard Cohens største sange, som de sætter ind i en rammende poesi og historie.

Orkestret bag koncertfortællingen er sangeren og guitaristen Karsten Holm, bassisten Bjørn ”Bønne” Petersen, guitaristen Martin Blom og violinisten Knud Erik ”Fuddi” Steengaard.

De fire musikere har turneret med ”Cohen i kirken” siden januar 2017 og har i efteråret 2017 udgivet cd’en ”Back on Boogie Street” med de 15 sange fra koncertfortællingen.

Forberedelserne til koncertfortællingen ligger flere år tilbage, og orkestret gik til opgaven med stor ydmyghed og respekt for sangenes universelle styrke.

Orkestret er det samme, som står bag ”Cash i kirken”, der er en koncertfortælling om Johnny Cash, som de har turneret med siden 2013.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Løver efterlyses i Ribe

Annonce