Annonce
Ugeavisen Ribe

Danmarks største nationalpark inviterer til online fødselsdagsfest

Nationalpark Vadehavets første runde fødselsdag bliver flyttet over i en digital udgave, da covid-19-restriktionerne spænder ben for fejringen. Foto: Anna Overholdt.
Annonce

Ribe: Fredag den 16. oktober er det 10 år siden, at H.K.H. Prins Joachim inviede Nationalpark Vadehavet.

Selvom der kan fejres rund fødselsdag, så bliver det ikke den kæmpe fest, som man havde håbet på i Nationalpark Vadehavet.

Covid-19-restriktionerne gør, at det bliver en mindre fejring sammen med det, som man kan kalde den nærmeste familie. Fejret bliver dagen alligevel. Fødselsdagsfesten bliver nemlig sendt direkte som livestreaming fredag den 16. oktober fra kl. 13-15 på Nationalpark Vadehavets facebookside.

Der er sammensat et blandet og festligt program med blandt andet taler, musikalske indslag, filmindslag og uddeling af en partnerpris. Blandt talerne er miljøminister Ida Wermelin og formanden for Nationalpark Vadehavet, Janne Liburd, mens borgmestrene fra de fire Vadehavskommuner medvirker i en talkshowagtig samtale om nationalparkens betydning for området.

Derudover vil fødselsdagsfesten indeholde flere underholdende indslag, som alle kan ses via livesendingen, der kan ses på nationalparkens hjemmeside, hvor et detaljeret proram for festlighederne også kan ses.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Trio Gemini gæster Ribe

Annonce