Annonce
Ugeavisen Ribe

Dansk jazzstjerne kommer til Ribe

Sinne Eeg Quartet spiller gratis frokostjazz på Torvet i Ribe på lørdag. Foto: Stephen Freiheit
Sinne Eeg Quartet spiller jazz til frokosten på Torvet fredag den 14. august. Og det er helt gratis at opleve.
Annonce

Ribe: Det er en markant musiker, der gæster Ribe på fredag til en omgang frokostjazz på Torvet mellem klokken 12 og 14.

For det er næppe mange med musikinteresse, der ikke kender Sinne Eeg, der i denne omgang spiller med sin kvartet i en særlig Shanghai udgave.

- Tilbage i 2004 spillede Sinne Eeg og denne trio i Shanghai i Kina, og til koncerten i Ribe vil de fire genopleve deres tid sammen på klubben i Shanghai, og de vil spille en række af de numre, som de overraskede det kinesiske publikum med. Sinne Eeg er den største og mest kendte inden for jazzsang lige nu i Danmark, ligesom hun er i gang med et gennembrud i USA, fortæller Martin Schack, der har Termansens i Ribe.

Det er Sinne Eeg, der står for vokalen, mens Martin Schack er pianist. De akkompagneres af Janus Templeton på trommer og Jesper Ry på kontrabas.


Sinne Eeg er den største og mest kendte inden for jazzsang lige nu i Danmark

Martin Schack


Det er Hotel Dagmar, der er arrangør af koncerten, som er gratis. Den er kommet i stand takket være Slots og Kulturstyrelsens pulje for sommeraktiviteter, og hotelchef Allan Jakobsen har armene over hovedet.

- Det er jo kæmpestort, at Sinne Eeg kommer til Ribe, så det kan kun blive en særlig oplevelse, siger han og tilføjer, at det kun er muligt at sidde ved bordene på Torvet under koncerten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce