Annonce
Ugeavisen Ribe

De nye direktører i Ribe: Det har de ændret

Der er hos Nørgaard Anlæg sket rigtig meget, siden Michael (t.v.) overtog virksomheden. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce

Ribe: De fem direktør har på hver deres måde har sat deres præg på virksomhederne, og det har givet succes på flere måder. Hos Ib Laursen satte Peter ret hurtigt sit præg.

- Jeg ønskede, at virksomheden skulle vækste, og det er lykkes, og det er nok primært her jeg har sat mit præg. Jeg kunne se mulighederne for, at vi kunne klare mere, og det er trods alt sjovere, at være et sted hvor det går fremad, siger han, mens også Gitte Kirkegaard har haft helt til at øge omsætningen.

- Da jeg kom til var det mit ønske, at vi skulle være gældfrie i 2020, for det ville give os nogle muligheder og en frihed. Jeg tror også, at jeg har medvirket til, at vi er blevet mere kommercielle, der er kommet mere struktur og så er vi blevet digitaliserede, siger hun.

Annonce

Større fornyelse

Rasmus Lynddahl har sat et større aftryk på sit firma end andre. Det skete fem år efter finanskrisen.

- Jeg kastede bolden op, jeg ville skabe en ny strategi og min far vil nok sige, at jeg havde lige lovlig store armbevægelser, og at den vej jeg ønskede at gå var en smule urealistisk. Vi fik nyt logo og ny organisation, og vi besluttede os for, at gå en ny vej. Og det var nok første gang, jeg fik sat mit præg på det, og at jeg ikke bare kørte videre, på det mine forældre havde skabt, siger han.

Michael Nørgaard har virkelig også vækstet sin fars virksomhed. Og så har han skabt en ganske særlig ånd.

- Da jeg kom i firmaet, skrev vi fakturaer i hånden, men den største ændring er nok, at vi er blevet meget større. Jeg har stor respekt for det, vores forældre startede, og jeg tror ikke, vi kunne have gjort det samme i dag. De var iværksættere på en fantastisk måde, og man kan bare ikke gøre det samme i dag, siger Michael.


Da jeg kom i firmaet, skrev vi fakturaer i hånden, men den største ændring er nok at vi er blevet meget større. Jeg har stor respekt for det vores forældre startede, og jeg tror ikke, vi kunne have gjort det samme i dag

Michael Nørgaard


- Du har ret. Min far og farfar var opfindere, og det vil jeg aldrig kunne leve op til. Hvis ikke Logitrans havde været der, havde jeg nok haft samme type job, men jeg havde ikke startet det op, tilføjer Gitte Kirkegaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce