Annonce
Ugeavisen Ribe

De nye direktører: Søger I viden hos jeres fædre?

Gitte Kirkegaard, der sammen med søsteren Dorte Pedersen har overtaget Logitrans fra deres far, bruger fortsat Erling ind imellem. Især når spørgsmålet handler om palleløftere. Privatfoto
Annonce

Ribe: I flere af firmaerne har direktørerne stadig en tæt kontakt til deres forældre. Eksempelvis er Ib Laursen stadig på arbejde dagligt i det firma, han startede, og det gør, at muligheden for at sparre stadig er til stede.

- Det fungerer rigtig godt, og jeg tror det skyldes, at jeg aldrig hører ham sige ”Hvad sagde jeg”. Men jeg bruger ham også mindre og mindre, for jeg har efterhånden prøvet alt. Men jeg kan finde på, at høre ham om hvad han siger til at prøve et nyt land eller at erstatte messer med en truck, siger Peter Laursen.

Ib Laursen kommer fortsat i firmaet dagligt, og det giver Peter mulighed for at sparre med sin far. Privatfoto

Også hos Logitrans er Erling Pedersen stadig aktiv.

- Min far siger tit, at det jo er mig der er chefen, og han spørger altid om fri. Jeg bruger ham, hvis vi skal ind på et nyt marked. Det er en tryghed for mig, at han er i baggrunden, og jeg ved godt, at der ikke er nogen i verden, der ved mere om palleløftere end ham, og det er jo derfor dumt ikke at bruge ham, siger Gitte.

Hos Nørgaard Anlæg bruger Michael Nørgaard primært sin far til faglige spørgsmål.

- Min far har altid været en dygtig håndværker, og der kan være udfordringer, som han altid har en løsning på. Men han er ikke den store strateg, så det er ikke på det område jeg bruger ham, siger Michael Nørgaard.

Hos tømrermesteren er det tætte samarbejde imidlertid ophørt.

- Mine forældre er stået af ræset, og det er mange år siden de har været i firmaet. Jeg kan dog stadig godt finde på, at spørge min far om jeg skal investere i nogle større ting. Hvis han siger, at det er tosset, gør jeg det nu alligevel, siger Gregers Bruun sarkastisk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce