Annonce
Ugeavisen Ribe

De Store giver dobbeltkoncert i Navergården

De Store bestående af Thomas Fleron og Troels Skjærbæk spiller to eftermiddagskoncerter i Navergården i denne uge. Pressefoto

Ribe: Det er meget længe siden, folk har kunnet opleve livemusik på Stenbohus, men den 30. april og den 1. maj begge dage fra klokken 15 bliver det muligt, når duoen De Store spiller to eftermiddagskoncerter i Navergården bag Stenbohus.

- Det er for at sparke det hele godt i gang igen, både hvad angår Stenbohus og for musikernes vedkommende. Det bliver udelukkende en sid-ned koncert, og vi følger naturligvis restriktionerne, siger Niels Toft fra Stenbohus.

De Store, som består af Thomas Fleron og Troels Skjærbæk, er nærmest verdenskendte i Ribe, hvor de har deres helt eget publikum. Thomas boede i Ribe igennem en årrække, og han var en del, af det man kalder RIAMUF's storhedstid, mens han spillede i bandet Atleast. De spiller hits fra de seneste 50 år, og repetoiret består af både nye hits, samt en god portion af rock- og pophistoriens vigtigste numre med alt, hvad det indebærer. Her er alt fra Elvis Presley, Beatles, Simon & Garfunkel, Van Morrison, Gasolin, U2, Michael Jackson og mange flere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce