Annonce
Ugeavisen Ribe

Den nye julemand elsker at glæde børnene

Julemanden har fået en hjælper, og han nyder jobbet med at give noget til Peters jul i Ribe. Privatfoto
Der er kommet en ekstra julemand i Ribe, og det er en erfaren mand, der har overtaget hvervet som medhjælper for den gode gamle julemand i Ribe.
Annonce

Ribe: Den nye julemand, Niels Peter Madsen, er gode venner med den gamle julemand, og derfor passer det det dem begge to godt, at de nu kan indgå et makkerskab.

- Julemandsjobbet er ikke noget nyt for mig, for da vi boede i Egebæk, tog jeg klædt som julemand ud til to familier juleaften, ligesom jeg også har været julemand i Kvickly i Ribe for mange år siden. Jeg glæder mig over at indgå et makkerskab med den anden julemand (Johannes Madsen red.), siger Niels Peter.

- Det er den anden julemand, der bestemmer, og jeg er klar til at gøre en indsats, når han og byen har brug for det, og jeg vil give alle, der besøger Peters jul i Ribe, en god oplevelse. Jeg snakker altid med børnene, og så har jeg naturligvis karameller med, og det er jo populært.

Niels Peter er desværre kommet til at klippe skægget op til jul, men det får næste år lov til at gro, så det passer til julemåneden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce