Annonce
Ugeavisen Ribe

Der er lange udsigter til, at Ribes fotobutik genåbner

Renoveringen af Lasbo Foto efter branden trækker ud, så man forventer ikke at åbne foreløbig. Arkivfoto
Der er større udfordringer med at få renoveret Lasbo Foto efter branden.
Annonce

Ribe: For et par uger siden var der brand i kælderen hos Lasbo Foto, og det betød naturligvis, at butikken måtte lukke ned og få styr på røgskaderne inden en genåbning.

Men skaderne er noget værre end først antaget.

- Jeg havde håbet, at vi kunne åbne om et par uger, men lige nu ser det ikke så godt ud, og håndværkerne siger, at vi skal være glade, hvis lokalerne bliver færdige inden jul. Så det hele ser lidt håbløs ud lige nu, siger Minna Øbom Poulsen.

Butikken gik i betalingsstandsning under corona nedlukningen, men Frank Leed fra Esbjerg overtog butikken og ansatte Minna som butikschef. Men lige nu ser det hele lidt håbløst ud. Der er kommet røg helt op på anden sal, så det meste af bygningen skal splittes ad og renoveres fra ende til anden.

- Butikken kører videre, og man kan kontakte mig, hvis man er interesseret i at få lavet noget. Jeg kan arbejde ud fra Franks butikker i Esbjerg, og hvis der er nogen, der ønsker at få taget portrætfoto, kan de bare henvende sig, siger hun.

Udover private henvendelser har Minna i efteråret travlt med skolefotos og fotograferinger af dagplejer og børnehaver.

- Vi har haft flere overvejelser, om vi kunne finde midlertidige lokaler, men det er ikke lykkes os, siger Minna Øbom Poulsen, der kan kontaktes på telefon 5240 1766.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce