Annonce
Ugeavisen Ribe

Der males lofter hos Marianne og Frank

Frank Steiness er ved at male lofterne i boligen på Svankærvej. Foto: Hustruen Marianne.
Der er stor aktivitet hos familien Steiness på Svankærvej i denne coronatid.
Annonce

Ribe: Hvad laver man, når man er sendt hjem fra jobbet på grund af frygten for corona virussen? Marianne fra sit job i Skoringen Ribe og Frank fra Esbjerg Kommunes jobcenter.

De to ligger ikke på den lade side, og parret har valgt at bruge noget af tiden på at male alle lofterne i huset på Svankærvej.

- Vi var så småt startet op på projektet med at male lofter inden krisen, men nu fik vi jo masser af tid og mangler nu kun at male loftet i den ene af stuerne. Så vi er rigtig godt tilfredse, siger Frank Steiness.

Frank havde lagt et foto af arbejdet på Facebook, og det gjorde han i håbet om at inspirere andre.

- Den opgave, vi er i gang med, tager tid, for flere af lofterne har fået tre og fire gange maling. Vi har jo tiden, og hvad skulle vi ellers lave, for det er ikke os at sidde foran tv og se de samme nyheder komme frem på skærmen. Jeg tror, det er godt at lave noget praktisk arbejde sammen. Det er godt for parforholdet, for vi bider ikke af hinanden, når vi arbejder, fortæller Frank og tilføjer - så længe det er generalinden, der er iværksætteren.

- Når vi er i gang, får vi noget andet at tænke på, og det er naturligvis vigtigt, at man ikke hele tiden tænker på den alvorlige situation, der hersker lige nu. Man kan jo ikke lade være med at være bekymret over alt det, corona virussen gør ved vort samfund. Der er selvfølgelig en udgang i den anden ende, men vi har jo aldrig oplevet noget lignende det der sker nu.

- Når det hele bliver lidt for alvorligt, sætter vi os på terrassen, drikker en kop kaffe og slapper lidt af. Vores datter går også hjemme, men hun bliver beskæftiget hårdt af skolen, og jeg er virkelig imponeret over det, lærerne yder, siger Frank Steiness.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce